|
Příspěvky uživatele - 55.140
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tabulka skla proti přemokření, 15.3.2008 Nezabrání přemokření přikrytí chvojím? Petr |  | Tabulka skla proti přemokření, 15.3.2008 Dobrý den, poraďte mi - některé rostliny se mají na zimu přikrýt proti přemokření tabulkou skla - můžu je překrýt zavařovací sklenicí? Děkuji |  |
|  | Rununculus, 13.3.2008 Včera jsem vysadila hlízky Rununculus. Uděla jsem chybu, není příliš brzy a neuškodí jim menší mrazíky? Dana |  | Máte zkušenosti s Zahrada-online.cz, Lucon Bulbs, Basik, atd?, 13.3.2008 Od zahrady-online jsem právě obdržela balík - vše pěkně zabaleno a nadepsáno, ale objednávala jsem si jen cibule - mečíky, rununculus, rhodohypoxis. Neposlali e-mail, že odesílají zásilku. Jinak jsem spokojena. Před týdnem přišel balík p. Basíka,... celý příspěvek > |  | Lilie - hnojení, 13.3.2008 Díky moc za radu. Daniela |  | Zalít lilie?, 12.3.2008 Právě pěkně zapršelo, takže problém vyřešen. Denisa |  | Nerina, 12.3.2008 Dobrý den, mám si předpěstovat cibule nerin (zasadit do květináčů) než je vysadím v květnu na záhon, aby mi dřív vykvetly? Dita |  | Bouganvillea - hnojení, 12.3.2008 Poraďte mi prosím, čím mám hnojit. Můžu obyčejným hnojivem na balkónové rostliny? Děkuji Denisa |  | Zalít lilie?, 12.3.2008 Dobrý den, včera jsem vysadila cibulky lilií, poraďte mi prosím, mám je zalít nebo jim stačí vláha z půdy? Děkuji Denisa |  | Lilie - hnojení, 11.3.2008 Dobrý večer, taky jsem si loni na podzim objednala a zasadila 10 cibulí lilií a letos na jaře dalších 18 cibulí. Už se těším až vykvetou. Taky jsem se zde už ptala čím a kdy hnojit, ale zatím mi ještě nikdo neporadil. Doufejme, že se nám někdo... celý příspěvek > |  |
|  | Lilie a denivky, 9.3.2008 Poraďte mi prosím, čím a kdy lilie hnojíte, jakým přesně hnojivem? Děkuji Daniela |  | Lilie, 7.3.2008 Můžete mi prosím poradit, kdy a čím lilie hnojíte? Jakým přesně hnojivem? Děkuji Daniela |  | bugénvilea (Bougainvillea glabra), 5.3.2008 Prosím Vás, čím bugenvileu hnojíte? Může se přihnojit kapalným hnojivem na balkonové rostliny? Děkuji |  | kdo zná nové druhy trvalek, 5.3.2008 Kalu jsem si nedávno koupila v zásilkovém obchodě pana Basíka, má jich velký výběr a celkem levné (kolem 50,-Kč). Mám růžovou. Pozdě jsem se ale dozvěděla, že se postupně květ změní v zelený. U všech barevných druhů. Také prý mají pěstitelé problém s... celý příspěvek > |  | bugénvilea (Bougainvillea glabra), 4.3.2008 Taky se mi podařilo ji namnožit. Dost draze jsem ji koupila a bála jsem se,že o ni přijdu. Ze dvou větviček jsem nastříhala 8 řízků, z toho 6 se přijalo. Sadím do průhledných košíčků od ovoce, mají vespod i dírky (např. od kiwi, broskví), do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|