Příspěvky uživatele - 248.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň a nektarinka odolná více kadeřavosti?, 8.3.2015
Tak jsem schválně dneska porovnával, jak je to s květními pupeny u broskvoní na Marunke a mohu potvrdit, že je to tak. Ono dokonce u předloňského očkování odrůdy Queen_Lady se stalo to, že místo předčasného obrostu mají letorosty v horních 2/3... celý příspěvek >
Zkrácení vzrostlého smrku, 7.3.2015
Nejlépe asi po takovémto zásahu bude vypadat smrk Omorika, který je štíhlounký a nepotřebuje již zužovat. Zúžení svrchních pater je možné, pokud je to v rámci zeleného, ale co mám zkušenost s ulomenou špičkou po Kyrilovi, tak se mi osvědčilo počkat... celý příspěvek >
Adéla - problém s vařením, 7.3.2015
Někdy je to v popisech odrůd napsáno přímo, jindy skrytě (například náročná na rovnoměrnou závlahu). Já osobně letos budu schánět odrůdu Belana, u které tento a některé další neduhy nejsou.
Adéla - problém s vařením, 7.3.2015
U některých odrůd se toto stává, když jsou některé hlízy narostlé před zastavením růstu v období sucha a hlízy narostlé po období sucha. V menší míře to dělá například i Dalí, kdy mladé hlízy jsou AB a ty starší hlízy BA.. U Adély to může být BA... celý příspěvek >
moje odpověď je pouze širší, ale v zagradách jsou většinou smrky nad 10 m výšky cca do výšky 2 m vyvětvené. Ale neuvádím záměrně žádné číslo nebo poměr mezi zelenou částí a vyvětveným kmenem. asi by to bylo chtělo fotku..., ne vždy to musí být... celý příspěvek >
Postranní větve nekraťe, pokud je to možné. Když si představíte, že se smrk skládá z části zelené s větvemi a části bez větví, tak zkrácení na některé patro větví, které je v polovině zelené části strom to přežije. Následně se bude znažit v... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika