|
citrónovec japonský, 26.12.2008 uz 2zimy mi uspesne prezimuji venku, tak snad i letos:-) |
 |
Copak je to za strom?, 26.12.2008 nadherná!!! |
 |
|
 |
Zantedeschia Green Goddess, 26.12.2008  pekny vecer, chci se zeptat, nevite jak se pestuje tato kala?nejspise jako ta klasicka bila, že?-Z.aethiopica...?ovsem v tuto dobu kvete a ja nevim co s hlizou zda ji mam nyni zasadit, pestoval jsem ji jako ostatni barevne kaly-Z.rehmanii... prosim... celý příspěvek > |
 |
jakou odrůdu hrušek, 21.12.2008 co se tyce degustace hrusek -letos tak jasne vyhrala odruda Delica... |
 |
Květina do temna, 14.12.2008  opravdu zamioculcas je perfektni... ted vyhnal mnoho vyhonu-viz foto |
 |
Chilli papričky - pěstování v květníku, 14.12.2008  jeste drzí zavesene ve sklepe... ale palivost je opravdu megapaliva... |
 |
exotické rostliny ze semen z jižní Evropy, 14.12.2008  pekny den, chtel bych nekoho pozadat o radu, nevim co to je za rostliny... privezl jsem si semena z Chorvatska a pote vysel... vzesly velice dobre, jen nevim oč se jedná... moc díky |
 |
Fíkovník, 14.12.2008  dekuji za odpoved... jinak sem vkladam fotku meho zazimovaneho fikovniku... az to podle zimy vypada, ze to prozatim bylo zbytecne... |
 |
jaká orchidej bude vhodná, 13.12.2008  ted kvetouci.. |
 |
Fíkovník, 13.12.2008 pekny den, nevi nekdo zda by fikovnik snesl mulcovaci kuru?namnozil jsem si jej a chtel bych ho vysadit na pekne misto, vcetne zakurovani... nevim proto, zda je vapnomilny ci zda by snesl mulc... diky |
 |
|
 |
Amarylis, 5.12.2008 zalivka i hnojeni je uplne stejne, proste v pulce kvetna se vysadi na zahon a osetruji se beznym zpusobem jako kvetinacove kultury, v zari ci rijnu-podle mraziku se vyryji a uskladni nekam do vzdusne a mirne teple mistnosti-jako meciky, po oschnuti... celý příspěvek > |
 |
Amarylis, 5.12.2008 no ja je po odkvetu vysadim do volne pudy a to opravdu pekne narustaji, v kvetinacich mi opravdu nesly... |
 |
jaká orchidej bude vhodná, 22.11.2008 podle vseho by se melo jednat o teplomilne... jinak jsem se docetl, ze u mnohych hybridnich orchideji se jmena nedavaji... to by jich bylo za den aspon 50 novych odrud!:-) |
 |
Proč mi kvete mečík pořád jen bíle?, 27.10.2008 oznacujete si hlizy odrudami?mozna nektere odrudy jsou citllivejsi na houb.choroby a proto odejdou, naopak ty bile, ktere mate jsou otuzilejsi, a proto Vám zustanou vzdy bile... |
 |
mečíky (gladioly), 26.10.2008 pokud kvety nevykvetly nyni je mozna pricina v nedostatku svetla a tepla, pokud drive tak do konce zari, ale mozna i nyni bych to nevylucoval jednalo by se o sati trasnenkou... |
 |