Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naložit maso na uzení, 5.1.2014
Osobně jsem přesvědčený, že při klasickém nakládání bez rychlosoli se běžně velké kusy masa - 0,75 - 1 kg a více za plusmínus dva týdny, jak uvádíte, prostě proležet nemohou. Jde o biochemický proces, který se nedá příliš urychlit. A ten rozdíl v... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 5.1.2014
60.97: Po lopatce. Nebylo u nás zvykem odpoledne sežrat prase, které ráno chrochtalo v chlívku. Jeden den se zabilo a od druhého dne zpracovávalo. Proč, to si si někde najděte, nebudu to rozvádět. Za tři týdny se kusy ze 150 a více kilového vepře... celý příspěvek >
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 4.1.2014
Pánové, vykašlejte se na to. Kadý dotaz na olej do pily nebo na lištu by měl být smazán a autor doživotně zabanován. Okamžitě se to vždy zvrhne v neomezenou násobilku, vzduchem lítají kubíky dřeva násobené hektolitry olejů ve studních a potocích. Ale... celý příspěvek >
Zničený skleník, 1.1.2014
Mám jej s klasickým zasklením přes deset roků a jsem spokojený.
Zničený skleník, 1.1.2014
Možná by šlo koupit kostru skleníku, např. systém Tobiáš a zasklít polykarbonátem. Technicky to snad možné je, bylo by to ovšem pracnější.
Občanský zákoník 2014, 1.1.2014
Zdravímk vespolek. Má někdo z diskutujících bližší informace o oblastech, které se zdejších čtenářů dotýkají? Mám na mysli třebas chov zvířat, sousedeské právo a podobně.
Paprika do severných oblastí, 31.12.2013
Vcelku se dá doporučit pěstování spíše nehybridních a ne příliš tlustostěnných odrůd. Hybridy v takových podmínkách nejsou schopny ukázat své přednosti. Spíše se uplatní "obyčejné" ale je nutno je vyzkoušet a vybrat co se u vás osvědčí. Téměř všichni... celý příspěvek >
Paprika do severných oblastí, 31.12.2013
Bez skleníku nelze. Amy je základ do takových podmínek. Problém je s omezenou vegetační dobou. Paprika není salát aby se dala sklidit dříve. Ta si ten svůj čas musí odrůst. Zatímco někdy zjara mně ve skeníku mrzne jen praští, diskutující z nížin se... celý příspěvek >
Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013
Kuky má recht. Mimoto hlavní mrazy často přicházejí koncem ledna. Teploty přes den mírně nad nulou a v noci mírně pod docela vyhovují. Že bych u nás mohl do záhonů nehrozí ani náhodou. Akorát vlekaři mají smůlu. Holt riziko podnikání.
Prodat či neprodat, 30.12.2013
A co to má co společného s tématem. Všichni nemůžou být ze selského. Kdo není sedlák, je ze špatné kasty? Spusta sedlaku ze selskeho má vztah k pudě akorát takový, že žijou v Prahe a dusí rolníky o co největší nájem. Ale taky je to vztah, pravda.
Jonathan, Red Delicious, Boikovo, Sudetská, 25.12.2013
Jenže tohle je filosofie, já potřebuju radu. Praktickou radu. Mladí koupili dům se zahrádkou, kde je spousta ovocných dřevin, jak drobné ovoce, tak několik stromů. Jsou tomu rádi, mají malé děti. Jenže je tu jenže v podobě velikosti té zahrádky -... celý příspěvek >
Příliš vysoký kmínek - přesadit hlouběji?, 25.12.2013
RS: Máte nejspíš pravdu s tím semenáčem. Pro tazatele: Zasadit to tak hluboko, aby se významně snížila koruna nebude možné. Jáma by musela jít do středu země, strom, pokud by to přežil by asi roky stagnoval, než by si zakořeníl ve vhodné hloubce.... celý příspěvek >
Jonathan, Red Delicious, Boikovo, Sudetská, 25.12.2013
Ta poslední věta je podle mne obrácení implikace, nebo chcete-li slepice před vejcem. Napadá mně, jaký neježkovitý styl zvolit v malé přídomní zahrádce, kde potřebuju koruny udržet a někdy i zmenšit.
Hnojení stromů - stopové prvky, 24.12.2013
Přidám se trochu offtopic. Traduje se, že nejlepší kapr je z rybníka pod lesem. Mohu to potvrdit z několika vlastních degustací, opravdu kapr vylovený z rybníka pod lesem má naprosto špičkovou chuť coby řízek. To jen k tomu zapochybování, co si kapři... celý příspěvek >
Štěpování révy - stratifikace, 23.12.2013
Univerzální termostat UT200, - 40 až + 99,9 °C Ale má jen Schuko zásuvku, nejde tam obyčejná česká vidlice - jen univerzální. Zajímavý, že Váš odkaz na termostat nechali a můj smázli a nahradili popisem. Najít rozdíl neumím.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika