|
Příspěvky uživatele - 24.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kyslejšie jablká, 12.3.2015 K zohnaniu z uvedených odrôd je momentálne iba Melodie a Karneval. Angold mám zasadený 2 rok ešte nemal úrodu. S tým Topazom, Ontariom, by to mohlo aj stačiť, prípadne ešte to Zvonkové. Mám ešte "klasické" odrody Gloster, Idared, Golden, Šampión,... celý příspěvek > |  | Kyslejšie jablká, 11.3.2015 Ďakujem všetkým za rady. Niečo určite vyberiem :-) |  |
|  | Kyslejšie jablká, 7.3.2015 Ontario už máme 20 rokov, Topaz cca 5 rokov ten zatiaľ iba začína prinášať úrodu, z týchto odrôd majú v záhradkárstve iba odrodu Melodie, Zvonkové má sused dalo by sa preštepiť. |  | Kyslejšie jablká, 7.3.2015 Dobrý deň, chcem zasadiť niekoľko nových jabloní, rodine však nechutia príliš sladké jablká. Mohli by ste mi poradiť odrody s vyšším obsahom kyselín, podľa možnosti rezistentné? |  | Výška stromů, 2.3.2015 Dobrý deň,
Na linku máte popis podpníkov aj obrázok s akou veľkosťou stromov môžete približne počítať. Samozrejme tak ako tu už bolo napísané je to predovšetkým na Vás aké veľké stromy budú vo Vašej záhrade.
|  | Jabloň Mars, 28.2.2015 Samozrejme máte pravdu p.Vysloužil, pokiaľ sa neochutná skutočné jablko z tejto odrody tak si jeho chuť môžem iba predstaviť, ale reálna chuť na rozdiel od mojej predstavy môže byť celkom iná. |  | Jabloň Mars, 26.2.2015 Nepoznám odrody Jolana a Dukát, tak si neviem predstaviť akú chuť by mohlo mať to jablko, ale tá úroda na fografii je nádherná. Môžno prevládne Rubín. Len neviem prečo ÚEB prestal informovať o nových odorodách na svojich stránkach. Do roku 2013... celý příspěvek > |  | Jabloň Mars, 25.2.2015  Náhodou som narazil na údaje k jabloni MARS. Nenašiel som tu k nej žiadnu diskusiu, možno tie údaje niekoho potešia. Údajne je to novinka.
---
MARS je nová odroda zimnej vzhľadovo atraktívnej jablone. Pre jej oddolnosť voči hubovým chorobám... celý příspěvek > |  | Crimson Snow, 14.2.2015 Už len doriešiť taký malý problém - v ktorom záhradkárstve sa dá kúpiť stromček :-)
|  |
 |
|
|
|