Příspěvky uživatele - 24.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kyslejšie jablká, 12.3.2015
K zohnaniu z uvedených odrôd je momentálne iba Melodie a Karneval. Angold mám zasadený 2 rok ešte nemal úrodu. S tým Topazom, Ontariom, by to mohlo aj stačiť, prípadne ešte to Zvonkové. Mám ešte "klasické" odrody Gloster, Idared, Golden, Šampión,... celý příspěvek >
Kyslejšie jablká, 11.3.2015
Ďakujem všetkým za rady. Niečo určite vyberiem :-)
Kyslejšie jablká, 7.3.2015
Ontario už máme 20 rokov, Topaz cca 5 rokov ten zatiaľ iba začína prinášať úrodu,  z týchto odrôd majú v záhradkárstve iba odrodu Melodie, Zvonkové má sused dalo by sa preštepiť.
Kyslejšie jablká, 7.3.2015
Dobrý deň, chcem zasadiť niekoľko nových jabloní, rodine však nechutia príliš sladké jablká. Mohli by ste mi poradiť odrody s vyšším obsahom kyselín, podľa možnosti rezistentné?
Výška stromů, 2.3.2015
Dobrý deň, Na linku máte popis podpníkov aj obrázok s akou veľkosťou stromov môžete približne počítať. Samozrejme tak ako tu už bolo napísané je to predovšetkým na Vás aké veľké stromy budú vo Vašej záhrade.
Jabloň Mars, 28.2.2015
Samozrejme máte pravdu p.Vysloužil, pokiaľ sa neochutná skutočné jablko z tejto odrody tak si jeho chuť môžem iba predstaviť, ale reálna chuť na rozdiel od mojej predstavy môže byť celkom iná.
Jabloň Mars, 26.2.2015
Nepoznám odrody Jolana a Dukát, tak si neviem predstaviť akú chuť by mohlo mať to jablko, ale tá úroda na fografii je nádherná. Môžno prevládne Rubín.  Len neviem prečo ÚEB prestal informovať o nových odorodách na svojich stránkach. Do roku 2013... celý příspěvek >
Jabloň Mars, 25.2.2015 Obsahuje fotku
Náhodou som narazil na údaje k jabloni MARS. Nenašiel som tu k nej žiadnu diskusiu, možno tie údaje niekoho potešia. Údajne je to novinka. --- MARS je nová odroda zimnej vzhľadovo atraktívnej jablone. Pre jej oddolnosť voči hubovým chorobám... celý příspěvek >
Crimson Snow, 14.2.2015
Už len doriešiť taký malý problém - v ktorom záhradkárstve sa dá kúpiť stromček :-)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika