|
Příspěvky uživatele - 45.247
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zimolez japonský (Lonicera japonica) - škůdci, 5.3.2015 Hm, to by mohl být, protože jak jsem se teď dívala (díky za typ) co to je ten lalokonosec za brouka, dočetla jsem se, že je aktivní v noci. Ve dne na zimolezu nebylo vůbec nic. S larvami nevím, vloni se mi to stalo prvně. Zimolet je izolovaný od... celý příspěvek > |  | Zimolez japonský (Lonicera japonica) - škůdci, 5.3.2015  Prosím, našel by se někdo, kdo ví, co mi takhle mi vloni ožralo celý Zimolez japonský (Lonicera japonica)? Přes den jsem neviděla nic kolem rostliny létat a na listech nebyly žádné larvy, vůbec nic. V okolí nebylo ožrané nic jiného. Přemýšlala jsem o... celý příspěvek > |  |
|  | Škůdce na pivoňkách, 5.3.2015  Věděla by prosím nějaká chytrá hlavička, co to může být? Larvy, pravděpodobně nějakého motýla mi rok co rok zničí listy pivoněk. Nic jiného v zahradě, jsou vždycky jen na pivoňkách. I u sousedky. Objevím je většinou těsně po odkvětu, tak je zřejmé že... celý příspěvek > |  |
|
|
|