Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 22.1.2014
Nevím kam bych měl chodit s čínou, ale japonci si dělají elektroniku sami. Když kupujete základní desky například do PC je na top modelech made in japan u pil je to zrovna tak, buď máte kvalitu a nebo shity, cena pily se musí někde promítnout. Stačí... celý příspěvek >
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 22.1.2014
Obávám se, že tak jednoduché jak to popisujete to není. Elektronika obecně může být vadná nebo dobrá, ale může být vadná jen na půl a taková pak občas funguje a občas blbne, v takovém případě je závada těžko diagnostikovatelná viz. příklad kdy to v... celý příspěvek >
McCulloch CS 350 alebo niečo iné?, 20.1.2014
U mě je to něco jiného, já si koupím to nejlepší v dané třídě a peníze neřeším a když se nemůžu rozhodnou, koupím pily i konkurence a porovnám, ale zadavatel asi podobný fanda nebude. Jaký zvolit výkon a na jaké řezání tu už padlo, jde vyloženě o to... celý příspěvek >
McCulloch CS 350 alebo niečo iné?, 20.1.2014
Zbytečnost a pro vás zbytečně utopené peníze a zvednutá váha. Pokud Dolmar PS35C stojí 5200Kč pak je to pro vás lepší volba, váha je jinde a na ty tři stromy bude naprosto stačit.
Stihl 261, 17.1.2014
Tady si počtete jak Stihláci hromadně přecházejí k Husqvarně a jak jsou spokojení se spolehlivou a bezproblémovou 261. Jak jsem psal problémy při uvedení na trh mají všichni výrobci, jen na tomto fóru je problémová jedna značka.
Echo 610, 16.1.2014
Pak by Huska ztratila duši stejně jako Stihl s novýma modelama 362, sterilní, nudná pila oproti 361.
Echo 610, 15.1.2014
Je to dvoudobý motor = výbuch+výfuk = cca čtvrt úvratě ziskových, opravě se nebráním.
Echo 610, 15.1.2014
Neplést si filtraci a předčištění. Nevím jestli je u evropských značek filtrace vyřešená záležitost co mám doma pily, u každé se špiní filtr jinak. Např. stará Stihl 180 a nová Solo 643 obě mají starý typ filtru (filc případně filc+molitan) u 180... celý příspěvek >
Echo 610, 15.1.2014
Vyjímečná je právě tím předčištěním respektive provedením předčištění, nízkou cenou a podle ohlasů na ze zahraničí i spolehlivostí. Kdybych si měl vybrat mezi Echem (Shindaiwou) 610,620 a mezi Oleomac 956,962 a novodobým udušeným Solem 656 případně... celý příspěvek >
Echo 610, 14.1.2014
Když si najedete na ikonu video a pustíte si ho. Zjistíte, že má Echo důmyslný systém předčištění, dobré tlumení vibrací, průhlednou nádržku benzínu a je to v pohodě pila za dobrou cenu. Dolmar tyto věci nemá, ale má lepší motor a bude... celý příspěvek >
Echo 610, 14.1.2014
Ovšem že nemají stejný obsah a ovšem, že mají jiný KM, ale o to tady jde. F.O se 4 semestry se mě tady snaží přesvědčit, že voda teče do kopce a pily stejného výkonu budou řezat stejně jen tu horší neumí obsluha správně používat, celé to vzniklo... celý příspěvek >
Echo 610, 14.1.2014
Tak jsem si to promyslel a nemůžu s vámi souhlasit, normálním selským rozumem si odvodím, že pila neřeže pokaždé stejné dřevo a neřeže ideálně na plnou lištu, proto v praxi i kdyby po teoretické stránce to bylo jak říkáte vy nedosáhnete stejného času... celý příspěvek >
Echo 610, 14.1.2014
To co tady píšete by platilo u elektrického motoru u spalovacího motoru určuje výkon pouze zážeh (výbuch) zbylých 360° je ztrátových a proto tuto ztrátu kompenzuje setrvačník na hřídeli. Pokud jeden motor bude mít vodorovnou křivku kroutícího momentu... celý příspěvek >
Echo 610, 13.1.2014 Obsahuje fotku
Jsou videa kde je rozdíl evidentně zmanipulován ostřím řetězu, ale toto video k něm nepatří, zde měl tester u obou pil nabroušeno, jasně můžeme jen spekulovat, ale podle všeho to vypadá, že na obou pilách byla 3/8 u Dolmaru sice delší lišta místo... celý příspěvek >
McCulloch CS 350 alebo niečo iné?, 13.1.2014
Možnost volby průtoku oleje je určitě výhoda a pokud pila více maže, je to lepší než kdyby nemazala vůbec, v tomto má Dolmar oproti Husqvarně a Stihl výhodu, jen u D35 toto řešení není 100% skrz mazání i za volnoběhu = nesmíte nechat pilu položenou... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika