|
Příspěvky uživatele - 235.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zimní odrůda, 13.3.2015 Jakou byste zvolili z následujících zimních odrůd jabloní (ideálně pěstované na mm106 - rosana, rubinola, red topaz, rubín? Prosím případně i odůvodnění či Vaše zkušenosti s těmito - pěstování/chuť... děkuji |  | Vhodná podnož na malý strom, 12.3.2015 Tím, že jsem "laik", tak bych ještě poprosila o objasnění, jak je tomu např. u mm106, když může být použita na čtvrtkmen i až na vysokokmen... jakým způsobem si budu moci ohlídat konečnou výšku jabloně, aby nepřerostla např. z toho čtvrtkmene na... celý příspěvek > |  |
|  | Vhodná podnož na malý strom, 12.3.2015 Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu ohledně zvolení vhodné podnože k těmto odrůdám jabloní (julia, prima, james grieve, rubinola a red topaz - snad jsem předvybrala dobře) pro případ, že bych chtěla stromky v dospělosti nižší... myslíte, že... celý příspěvek > |  | Jabloň a další ovocné stromy - pomoc s výběrem, 10.3.2015 Dobrý den, tak zkusím prozatím "nástřel" odrůd jabloní, která mě zaujala... Julia, Rubinola/Rajka (zde nevím, kterému dát přednost), Prima, James Grieve, Topaz Red... prosím o radu, kterým z těchto dát přednost (prozatím bych si chtěla vybrat tři) a... celý příspěvek > |  | Jabloň a další ovocné stromy - pomoc s výběrem, 2.3.2015 Dobrý den pane Jaroslave, děkuji Vám za typy, vše prostuduji a snad se nám podaří na zahrádku vybrat správně, se semenáči zkušenosti nemám, jsem "začátečník", musíte mít radost, když se Vám podaří vypěstovat vlastní :-) Hezké dny a ještě jednou... celý příspěvek > |  | Jabloň a další ovocné stromy - pomoc s výběrem, 2.3.2015 Děkuji mnohokrát za příspěvek, mám co studovat :-) a ještě se optám, Vy tyto pěstujete a máte s těmito odrůdami dobré zkušenosti? A jestli chápu dobře, co jsem četla o třešních, tak mohu mít na zahrádce dvě třešně, ale každou jiný druh... to už by... celý příspěvek > |  | Jabloň a další ovocné stromy - pomoc s výběrem, 1.3.2015 Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jaké zvolit odrůdy jabloní (letní, podzimní, zimní by asi nedozrály) vč. podnože (nadmořská výška cca 250 m n. m.), pokud bych chtěla mít stromky spíše menšího vzrůstu (zákrsek/čtvrtkmen), ideálně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|