|
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 17.5.2015 Pokud jsem to pochopil správně tak to není litr oleje, ale 0,1 litru oleje!!! Nebo jak píše pisatel 1dl = 100ml oleje na 5 litrů benzínu. |
 |
Housenky na listech švestky, 3.5.2015 Dobrý den, je to určitě Píďalka podzimní a je to nutné stříkat doporučuji plně biologický přípravek s nulovou ochranou lhůtou BIOBIT XL. Mělo se to už stříkat v březnu proti přezimujícím škůdcům. Nebo na podzim na kmeny stromů pořídit lepové... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kde koupit pilu Dolmar za dobrou cenu?, 14.4.2015 Mám pocit, že na Brněnsku v Tišnově |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 5.3.2015 Tak to je asi správný čas, a nevadí že ranní teploty jdou pod bod mrazu? |
 |
Výběr značky nové pily, 1.3.2015 Tak pokud nejsou už ani Dolmarky bezproblémové jako hobby pily, tak už oppravdu nevím? to se už máme snad spolehnout v hobby třídě na Hecht, GTM, nebo Oleo - mac? |
 |
Dolmar PS 420 SC x Stihl MS 211 x Husqvarna 440, 21.2.2015 Dobrý večer, tak se tu různě bavíme o typech pil a zajímalo by nás která by u Vás dostala přednost nebo kterou a proč preferujete. Měla by sloužit kolem domu a zahrady a nějaké to dřevo ke krbu apod. Také i jaká je s pilou náročná údržba a s... celý příspěvek > |
 |
Jakou pilu na zahradu, 15.2.2015 Dobrý den, od svého posledního příspěvku na tomto vláknu už uteklo celkem dost času a já jsem prolezl hodně diskusních vláken o hobby pilách a také jsem se něco dozvěděl od známých a kolegů a tak jsem tu chtěl za všechny příspěvky a rady poděkovat.... celý příspěvek > |
 |
Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 8.2.2015 Dobrý den, když tak zvažuji a pročítám zdejší vlákna novější i starší třeba i několik let a zvažuji jakou pilu si pořídit tak opravdu nevím jestli výše zmíňěnou nebo Oleo-Mac GS 440, a nebo Stihl MS 211?
Nevím jestli máte někdo s těmito pilami... celý příspěvek > |
 |
Jakou pilu na zahradu, 30.1.2015 Zdravím, také budu brzy z jara kupovat nějakou motorovou pilu na zahradu a kolem domu a myslel jsem že bych si pořídil nějakou Oleo-mac z Mountfildu, za prvé nevím jakou, za druhé je tu velká nevole k Mountfildu na těchto stránkách a tak nevím jestli... celý příspěvek > |
 |
Jakou pilu na zahradu, 20.1.2015 Dobrý den, a děkuji všem za názory a stale přemýšlím pro a proti Do aku bych asi jít nechtěl a v Mounfieldu kupovat pilu také nemusím, jen to bylo asi jedno z řešení když mám jejich prodejnu celkem v blízkosti. Také mě napadla ještě jedna věc jestli... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jakou pilu na zahradu, 18.1.2015 Dobrý den,
také uvažuji na zahradu koupit nějakou levnější motorovou pilu pouze na prořezání a občasné pokacení nějakého ovocného stromu. Tak jsem se chtěl zeptat na názor na pilu Oleo-Mac GS 350, jesli s ní máte někdo nějaké zkušenosti popř.... celý příspěvek > |
 |