Příspěvky uživatele - 129.127

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari převodovka DSK 317, 2.3.2015
No opravdu nevím, nevím abych kvůli jednomu O kroužku když mě teče olej kolem hřídelky řazení musel půlit převodovku mě o konstrukčním umu moc nepřesvědčilo. A zrovna když potřebuji orat zahradu.
Rajčata pro sezónu 2015, 2.3.2015
Tak vloni jsem pod každou sazenici rajskýho i papriky dával hrst drcených skořápek. Jak rajčata, tak papriky přesto měly příznaky nedostatku vápníku, takže u mě skořápky nezafungovaly. Paprikám hnily především špičky, rajčata měla zespodu černou... celý příspěvek >
Vari převodovka DSK 317, 1.3.2015
Ano, je to jak píše Standa do jednoho z těch 5 ti otvorů podle zařazené rychlosti zapadá kulička aretovaná pružinou. Zvenku převodovky je šroub s drážkou, který stlačuje pružinu a matice, která šroub zajišťuje. Seřízení, aretace šroubem (stlačení... celý příspěvek >
Domácí salámy a klobásy bez uzení, 14.2.2015
Máte někdo praktické zkušenosti s výrobou domácího salámu a klobásů bez uzení? Můžete dát návody? Udírnu nemám a jíst ty blafy z obchodů s 50-60% masa za 160-Kč a více za kilogram se mě už opravdu nechce. V šunkovaru si děláme kuřecí a hlavně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika