Příspěvky uživatele - 18.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rovny kordon, 28.2.2015
A mate nekdo zkušenosti s odrudou Ester
Třešen Stela, 28.2.2015 Obsahuje fotku
Děkuji za odpovedi.Posílam foto jak jsem to řezal po vysadbě.Po zasazeni na jare je modra a loni červena.Zřejmě špatne.Ostriham to jak jste radil.vybral jsem tu modrou variantu jen nevim kdy.
Třešen Stela, 25.2.2015
Cekal jsem ze se nekdo ozve, co se tyce baterii.  Ten kminek mi poskrabala kocka ktera si o to brousi drapy. V lete hodně napadeno msicemi
Rovny kordon, 25.2.2015
Prosim o radu mam nove sazenice Aivaz, Pola,Chrupka Č, Olsava, budou mi rodit na dvoukych cipkach? chtel bych vodorovny kordon, diky
Třešen Stela, 25.2.2015 Obsahuje fotku
Prosim jak ostřihat tuto třešen.je 2roky sazena na jare
Doporučene vedeni, 28.2.2014
A musi byt u . Rýnsko-hesenské vedení zasobni cipek je to lepsi a kdyz ano a vyroste mi z neho strapec mam ho nechat.nebo utrhnout kvuli vyzrani dreva na pristi rok
Doporučene vedeni, 27.2.2014
Přemyslel jsem vodorovnem kordonu aby to melo dostatek stareho dreva.
Doporučene vedeni, 27.2.2014
Dobry den.Jake vedeni je vhodne pro stolni odrudy Chrupku červenou, Pola, Aivaz a Ester? Děkuji T.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika