|
Příspěvky uživatele - 18.232
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rovny kordon, 28.2.2015 A mate nekdo zkušenosti s odrudou Ester |  | Třešen Stela, 28.2.2015  Děkuji za odpovedi.Posílam foto jak jsem to řezal po vysadbě.Po zasazeni na jare je modra a loni červena.Zřejmě špatne.Ostriham to jak jste radil.vybral jsem tu modrou variantu jen nevim kdy. |  |
|  | Třešen Stela, 25.2.2015 Cekal jsem ze se nekdo ozve, co se tyce baterii. Ten kminek mi poskrabala kocka ktera si o to brousi drapy. V lete hodně napadeno msicemi |  | Rovny kordon, 25.2.2015 Prosim o radu mam nove sazenice Aivaz, Pola,Chrupka Č, Olsava, budou mi rodit na dvoukych cipkach? chtel bych vodorovny kordon, diky |  | Třešen Stela, 25.2.2015  Prosim jak ostřihat tuto třešen.je 2roky sazena na jare |  | Doporučene vedeni, 28.2.2014 A musi byt u . Rýnsko-hesenské vedení zasobni cipek je to lepsi a kdyz ano a vyroste mi z neho strapec mam ho nechat.nebo utrhnout kvuli vyzrani dreva na pristi rok |  | Doporučene vedeni, 27.2.2014 Přemyslel jsem vodorovnem kordonu aby to melo dostatek stareho dreva. |  | Doporučene vedeni, 27.2.2014 Dobry den.Jake vedeni je vhodne pro stolni odrudy Chrupku červenou, Pola, Aivaz a Ester? Děkuji T.
|  |
 |
|
|
|