|
Příspěvky uživatele - 104.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 26.2.2015 máme zkušenosti s bazénem bez filtrace o objemu 4 m3, takže nejsme úplní nováčci, viz tato naše diskuze.
zkuste si ji přečíst, bazén bez filtrace vydržel dost dlouho a myslím si, že v tom 11 m3 bazén by vydržela voda déle čistá, protože by byla... celý příspěvek > |  | Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 22.2.2015 Máme svažitý pozemek, takže budeme vypouštět hadicí samospádem.
Neuvažujeme nad elektrocentrálou a filtrací, musela by denně několik hodin jet, takže by se to nevyplatilo jednak finančně a také centrála je hlučná. |  |
|  | Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 19.2.2015 Budeme kupovat bazén Azuro 400 a budeme ho mít na zahradě, kde nemáme elektřinu, tím pádem jsme bez filtrace, ale s tím se musíme naučit žít.
Teď spíše řeším, jestli bazén zapouštět či nezapouštět. Na zahradě máme navážku, takže nějakých 50 cm je... celý příspěvek > |  | Plíseň révová nebo padlí?, 11.8.2014 Tak mám taky na révě plíseň, přesně jak na horním obrázku s názvem Plíseň. Vrátil jsem se z dovolenou a nestačil jsem žasnout, jak se to rozjelo. Nikdy jsem za 7 let zpětně neměl plíseň, tak to bylo pro mě překvapení. Otrhal jsem hned hroznů kolem i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|