Příspěvky uživatele - 85.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Naprostý začátečník - poradíte?, 22.2.2015
Přesně tohle se mi hodilo. Díky moc 
Jsem ráda, že jsem trochu stoupla v ceně  Tahle přezdívka vznikla už před mnoha lety a ostatní nicky co používám jsou obsazené...  Jitka
Náhodou výbava byla první co jsme si pořizovali  Po prvním zrytí záhonu X let neudržovaného jsem myslela, že vypustím duši 
Díky vašim radám mám už naplánováno co, kam dám. Teď další důležitá otázka: co hnojení? Mám k dispozici koňský hnůj a kompost.Půl na půl? Co je lepší? Není pozdě? 
Já neočekávám velkou úrodu. Pokud něco nevzejde, nebudu se věšet. Spíš mi šlo o radu typu: tohle se sází s tím, protože. Např. mrkev se dává k ředkvičkám protože ředkvičky se sklízej první a tím vznikne místo pro mrkev. Jenže tohle je jediná pomůcka... celý příspěvek >
Naprostý začátečník - poradíte?, 21.2.2015
Ahojky, s přítelem bydlíme v baráčku a napodzim jsme se rozhodli, že zkusíme zahradničit. Ani jeden s tím nemáme zkušenost. Zahrádku kde byli cca 5 let jahody jsme vybrali mladé rostlinky jahod, ty dali do květináčků a zbytek vytrhali a zryli. Teď... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika