Příspěvky uživatele - 220.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moření česneku, 14.11.2014
Rád bych věděl, proti kterým škodlivým činitelům působí hypermangan. Vlnovník - máčení v hypermanganu stimuluje jeho činnost. Sklerociová hniloba - fungovalo by snad opakované máčení a sušení, ale jednorázové probuzení před sázením je ideální... celý příspěvek >
450e délka lišty 45cm, 14.11.2014
... řežu to tak jak to napsal o kus výše Tonda, Z pravého konce balíku do leva. Když dojdu nakonec,  nepřeskádávám nic, přejdu na začátek vpravo a nové zářezy vedu v prodloužení původních nebo o 5 cm blíže začátku a žádný zpětný vrh mi nehrozí... celý příspěvek >
Odrůdy jabloní, 13.11.2014
... dávám bez sorbovky do PETek už při teplotě 75-80°C, ale petky jsou ponořené v kýbli studené vody, takže se nedeformují. Pro "dětské" lahvičky 0,3 a 0,5 litru místo kýble stačí větší váza, ale častěji měnit studenou vodu. Jde to docela rychle,... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 13.11.2014
Nejlepší je mít v deflegmátoru takové kousky trubiček. které mají velký povrch a malý odpor pro průchod par. Jinak náhrada střepy jakékoliv kvality je možná, pokud původní zdroj střepů vyhovoval pro styk s potravinami. Pokud jste ve sklenici od... celý příspěvek >
Odrůdy jabloní, 13.11.2014
Jezdíte do moštárny (kam?) nebo máte moštárnu doma?
Jak míchat olej do benzinu?, 13.11.2014
Když on někdo je schopný natankovat do 5 litrového kanystru 6 litrů a pak k tomu přidávat olej. Někdo to dělá naopak tak, že si olej dá do kanystru doma, dojede k pumpě, natankuje něco mezi 2-3 litry, protřepe a dotankuje do "5" litrů pro které tam... celý příspěvek >
Vavřín a puklice, 13.11.2014
Zatím jsem to nepočítal, ale tyčinky Careo se mi zdají být drahé, ale za pohodlnost se zřejmě platí...
Vavřín a puklice, 13.11.2014
Preventivně pomáhá takový ten postřik "lesk na listy". Je to na olejové bázi, ale tak slabé že nezacpává průduchy rostlinám, jen zesílí tu povrchovou ochrannou vrstvičku "vosku", aby listy vypadaly zdravě lesklé. Většinou se pak puklice objeví v... celý příspěvek >
Minišneci, 13.11.2014
Ty šneci by mne ani tolik netrápili, jako to, že máte zeminu strašně přelitou... Při tomto chladu bych se bál, že mi rostlina uhnije. Citronník snese zálivku jako muškáty = nechat vyschnout až po bod vadnutí plevele.
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 13.11.2014
jj při oglejení je strojní rigolování rozumné, orba i do hloubky nad 60 cm možná.
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 12.11.2014 Obsahuje fotku
Hloubková kultivace by měla probíhat pouze v rámci horizontu "A" z následujícího obrázku. Horizont "B" (lidově jalovina) by neměl být kultivací dotčen (nebo maximálně může být přibráno 5-10% tloušťky horizontu "A"). Tloušťku A je obsažena ve... celý příspěvek >
Moření česneku, 12.11.2014
... a od té doby nemořím vůbec, nebo jen Sulkou.
Moření česneku, 12.11.2014
Ano, jen ty nejhorší
Drtič větví Vares Shark, 12.11.2014
A co Vám brání si místo camfourku nalepit pevnou vidlici? Nebo přidělat naviják a dlouhý kabel? K vyhřátí jen tolik, že příčinou může být druhá komponenta a tou je prodlužka nevyhovující příkonu stroje. Zatímco pro míchačku s 1/3 příkonem můžete mít... celý příspěvek >
Odrůdy jabloní, 11.11.2014
Řehtáč je sice krásně voňavé podzimní jablko, ale od jeho pěstování bylo ustoupeno právě pro typicky velký pevný jádřinec. Snaha pro výběr moderních odrůd je, aby jádřinec byl malý a "hluchý", stromek byl kompaktní a šel brzo do plodnosti (potažmo i... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika