Příspěvky uživatele - 125.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojení poraďte, 19.3.2008
O jílovici vím, že je nevhodná z jiných dizkuzí. U nás, pár meruněk v okolí roste již několik let. s tou jámou 2*2m je to určitě dobrý nápad, ale asi by se u nás v hospodě nemluvilo o ničem jiném jenom o jednom bláznovi, který vyměnil tatru... celý příspěvek >
Hnojení poraďte, 18.3.2008
Prosím o radu jak hnojit 3 roky starý strom. Podnož semenáč, půda nevhodná jílovitá. Uvažoval jsem o kobylincích(starších), že bych je namočil do vody, vodu slil naředil a pak zalil. Je to vhodné, nebo ne. Děkuji
Veselka na podnoži St. Julien, 14.3.2008
Nechci dělat reklamu, ale včera jsem ji koupil v Hornbachu v Ostravě, takže podle mě bude ve všech. Je to sice takový chcípáček, ale je.
Myrobalan jako podnoz, 13.3.2008
Mrkněte na tento dokument.
Nové odrůdy Bellarosso a Piroschka, 10.3.2008
Zdravím vinaře, tyto odrůdy jsem viděl v jednom německém supermarketu, ale popis u nich nebyl žádný. Prosím o informace (rezistence, mrazuvzdornost, doba zrání).  Děkuji
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika