|
Příspěvky uživatele - 234.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je mojej morusi?, 31.7.2008 Tak muruši vykopej, spal a vysaď tam borovicu. |  | Co je mojej morusi?, 30.6.2008 Dobrý den,
mám také ten samý problém, že na listech moruše převislé se objevují skvrny. Prosím poraďte mě, kdy a čím bych měl stromek moruše ošetřit, aby se na listech tyto skvrny již neobjevovaly.
Moc děkuji |  |
|  | Moruše - pěstování, 14.3.2008 Děkuji Vám moc za odpověďi na mé otázky, jsou pro mě cenné a doufám, že budu mít radost při pěstování stromu moruše.
S pozdravem
Oldřich Lobpreis |  | Moruše - pěstování, 13.3.2008 Moc Vám děkuji za informace a prosím ještě jednu radu.
Kdy je vhodné zasadit stromek moruše, aby došlo k úspěšnému růstu.
Děkuji a s pozdravem
Oldřich Lobpreis |  | Moruše - pěstování, 10.2.2008 Dobrý den a moc prosím o radu. Rozhodl jsem se zakoupit strom moruše keřovité (takže ne bílé). Poraďte mi, jak velký stromek bych měl koupit pro úspěšný růst a jaká by byla vhodná odrůda (zahradu mám kousek od Brna u obce Tišnov)... celý příspěvek > |  |
|
|
|