|
Příspěvky uživatele - 248.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení okrasné trávy, 9.2.2015 Tipuji - připomíná mi to Calamagrostis Karl Foerster, takže by to mohla být nějaká třtina (=Calamagrostis). Lída |  | Okrasný strom - co to je?, 8.2.2015 Katalpa? Lída |  |
|  | Co je to za rostlinu?, 8.2.2015 Dracéna. Zalévat po částečném prochnutí země, rozptýlené světlo. Lída |  | Které květiny slimákům nechutnají, 7.2.2015 Nechutnají jim snad jen umělé Lída |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 6.2.2015  Tak jsem se dnes konečně dostala na zahrádku s foťákem. Tady jsou fotky toho záhonu s keři, tvořícími pohledovou clonu. Že jsou v zimě opadané mi nevadí, v tu dobu stejně moc na zahradě nejsem.... celý příspěvek > |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 3.2.2015 Jsem sama, akorát jezírko jsme zakopávaly s kamarádkou, aby to bylo rychleji . Lída |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 3.2.2015 ps- jinak ty mé keře dorůstají kolem 3metrů, jen ty jehličnany dorostou vyšší. Ale pohledovou clonu to dělá a vyšší jsem to nechtěla, protože třeba ten záhon po levé straně je na jižní straně mého pozemku a moc by pak stínil. L. |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 3.2.2015  Zítra jdu na zahrádku, tak snad nezapomenu vzít foťák. Jinak to nemám vysloveně "plot", je to záhon (mám tři podobné kolem místa pro odpočinek), který je na hranici pozemku rovný a dovnitř pozemku vlnitý, který je osázený směsicí toho, co se mi... celý příspěvek > |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 2.2.2015 Ferdo, já nemyslela samotnou výsadbu tisů (na zahrádce ho mám taky), ale to dávání ochutnávat a vyplivovat semínka . Lída |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 1.2.2015 Pokud si to pamatuji dobře, tak keře nesmí být blíž než 1,5m od hranice a stromy, které obvykle přesahují výšku 3m, ne blíže než 3m od hranice, pokud není v místě jinak obvyklé... Jinak, má-li pro to soused rozumný důvod, může požadovat jejich... celý příspěvek > |  |
|  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 1.2.2015 Ale tazatelka to nemá všude široké jen metr a já také ne. Lída |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 1.2.2015 Mohu říct, že bych to neriskovala - co když některé z nich nechtíc semínko spolkne? Není to zbytečný risk? Lída |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 1.2.2015  Paní ale píše šířku 1-4m, mé záhony po obvodu zahrady s nimi mají š. 1-m, max.2,5m včetně trvalek, cibulovin a trav.
ps - dnes už jsou keře vyšší, je to tři roky stará fotka ze směru od sousedů. ... celý příspěvek > |  | Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 1.2.2015 Když pominu jehličnany, tak kolem tří metrů dorůstají tavoly, forzýtie, trojpuky, pustoryl, šeřík, ruj... tedy z toho, co mám na zahradě. Ale jedovaté je skoro vše, včetně tůjí. I když listí a jehličí asi děti nebudou okusovat, spíš aby to nemělo... celý příspěvek > |  | Skvrny v kobercovem travniku, 18.9.2009 Koupil jsem Lovogreen od Lovochemie. |  |
 |
|
|
|