Příspěvky uživatele - 61.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Had na zahradě, 22.6.2008
Dobrý den, máme na zahradě hada. Podle obrázků, které jsem našla na netu, se jedná o užovku obojkovou, má přes jeden metr. Nevím co s tím, protože máme doma malé děti, není sice nebezpečná, prý, ale je to veeelkééé... celý příspěvek >
Tuje Smaragd, 2.6.2008
Děkuji paní Daniele :-)
Tuje Smaragd, 1.6.2008
Dobrý den, chci se zeptat, bydlím na Vsetínsku, je tu celkem dost sněhu v zimě, a potřebuji vysadit tyto thuje cca 1,5m od potoku. Nevymrznou mi?Pavla J.
Prosím o radu - jaký benzín a olej do sekačky, 22.5.2008
A je nutno benzin ještě nějak upravovat? Myslím tím ředit - někde jsem něco takového zaslechl, tak se bojím abych něco neudělal špatně a neudělal bych víc škody než užitku. Čistě nalít benzin a olej.
plíseň voskovka, 3.4.2008
na voskovce mam celou plochu hlíny pokrytou bílo-zelenou plísní. vypadá to moc nepěkně. vůbec netuším z čeho je a jak se jí zbavit poradí prosím někdo:-)) a mam dát květináč do "karantény"?
Vysokokmen, 13.3.2008
Dobry den, chtel jsme  se zeptat na vas nazor. Koupil jsme si ovocne stromky, jablone Melodii, Rubinolu, hrusne Dicolor a take slivon Wangenheimovu. Ale vsechny jsou ctvrtkmeny a ja bych z nich chtel udelat polokmeny, je takov a moznost?... celý příspěvek >
Výsev paprik, 27.2.2008
Já sázím papriky už koncem ledna a do skleníku koncem dubna. První plody sklízím začátkem června - tak 2. týden a to bydlím kousek od Vsetína děda vysazuje papriky i ven do volné půdy, ale to už je trošku náročnější, je však na důchodě a tak se tím... celý příspěvek >
Výsev paprik, 18.2.2008
Zapoměla jsem dodat - papriky se nevyštipují a ani neokopávají. Na každé rostlince mívám tak kolem10 - 15 kg paprik v průběhu vegetace. Zásadně taky sázím rané odrůdy.
Výsev paprik, 18.2.2008
Semena nesbírám, ale kupuji, protože sázím převážně F1 a u těchto odrůd už druhá generace paprik nemusí mít požadované vlastnosti. Dobré zkušenosti mám s paprikami z LIBERY. Dřív jsem taky sbírala semena, ale pak jsem zažila zklamání z nadcházející... celý příspěvek >
Jablon do horších půdních podmínek, 22.1.2008
Dobry vecer, dekuji za cenne rady, kterych neni nikdy dost. V sadareni nejsem prozatim nijak zbehly ale musim rici ze se s velkym zajmem staram o ovocnou zahradu na plose 3500 m2 kde je takova vsehochut, jablone Matcino Takzvane Kozuchy, Cistecke... celý příspěvek >
Jablon do horších půdních podmínek, 20.1.2008
Dobry den, chtel bych Vas tady na techto strankach pozadat o radu. Chystam se vysadit, mensi sad na plose asi 11* 110 m. Misto se nachazi na mirnem severnim svahu Valasskych kopcu avsak velmi otevrene, celodenimu slunci. Chtel bych vysadit prevazne... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika