Příspěvky uživatele - 44.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 10.1.2015
Dobrý den, mohl by mi někdo, prosím, poradit odrůdu rajčete, pokud možno s krátkou vegetační dobou, pěstování na záhonu, pokud je chladno tak je přikrývám. Sice mi nějaké stačí uzrát, ale je to tak 10 ks, ostatní to už nestíhají. Snažila jsem se něco... celý příspěvek >
Růže, 26.11.2014
Já bych taky měla dotaz. Teď na podzim jsem sázela růži bedrníkolistou. Je to takový keřík asi 50 cm vysoký. Chci se zeptat jestli se nějak stříhá.
Likvidace porostu a nové osazení, 26.11.2014
Já bych měla jeden tip. Divizna. Mám zkušenost, že tahle rostlina se se prosadí v neuvěřitelných místech a má tu výhodu, že vytlačí kolem sebe plevel. My ji letos přesazovali mezi kameny (samý pýr) a na podzim po něm není ani památky. No a bonus je... celý příspěvek >
Uskladnění rostlin na zimu, 24.11.2014
To vypadá, že moc zaléváte. Na pažitku (pokud jste ji chtěl v zimě sklízet) existuje nějaká vychytávka. Musí se vykopnout, kořeny očistit, šoupnout třeba do lednice (vnutit jí, že přežila zimu) znovu zasadit. Přesný návod určitě najdete někde na... celý příspěvek >
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 11.11.2014
na svilušky výluh z přesličky, pelyňku a kapradiny. Jinak zima je bezva nápad. :-)
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 11.11.2014
proti plísni je dobré pěstovat rajčata a okurky pod stříškou, zalévat ke kořenům. Jinak jsem se dočetla (nemám vyzkoušeno) postřik výluhem z kopřiv (1 kg čerstvých nebo 100 - 200 g sušených zalít 10 l studené vody a nechá se louhovat 12 až 24 hodin.... celý příspěvek >
Čištění demižonu, 6.11.2014
Vzpomínám si, že sousedka myla láhve tak, že nasypala popel, přidala roztrhané noviny, vodu a třásla a třásla. :-))) Byly krásně čisté, jen si nevzpomínám, jak moc byly špinavé, než začala s čištěním. :-) Jana S.
Biozahrada?, 6.11.2014
jejda, to by mě nenapadlo, jak se to tu hezky rozjede. :-) Tonda: bezúdržbová bráno doslova je samozřejmě nesmysl, nicméně pokud je založena zahrada, abych tak řekla, správně v budoucnu pak stojí mnohem méně úsilí ji udržet v dobrém... celý příspěvek >
Biozahrada?, 5.11.2014
je to asi 2 roky co jsem objevila, že zahrada může být přírodní bez průmyslových hnojiv a, světe div se, bezúdržbová. To mě velmi zaujalo a tak jsem se vrhla do studia. Přečetla jsem poměrně dost literatury a čím víc toho vím, tím víc si uvědomuji... celý příspěvek >
Jak zničit mech na zahradě?, 5.11.2014
Re: Trávník - mech v trávníku Mech - Výtažek z mechu. Mech zůstává ušetřen nemocí i napadení škůdci. Rovněž slimáci se těmto šťavnatým, zeleným rostlinám vyhýbají.  Mechy se chrání látkami, které způsobují jejich nepoživatelnost.  ... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika