|
Příspěvky uživatele - 125.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lipnická švestka, 31.10.2013 Mohu potvrdit totéž, pečlivě zabalené. Hned jsem je zasadil, zbývá už jen čekat na první plody. |  | Lipnická švestka, 7.10.2013 Také si myslím, že to ani není možné. Kvasinky by se v takovém prostředí otrávily dřív než by to množství alkoholu stačily vyprodukovat. Klidně to ale risknu, kde se dají objednat? Stačí když budou sladké, odolné proti Šarce, monilioze a budou... celý příspěvek > |  |
|  | Slivoň President, 28.9.2013 President letos jako každoročně zaplodil tak, že musím podpírat větve proti zlomení, krásná úroda. Ještě všechny jsou na stromech sklízet budu za týden. Proti monilii jsem loni i letos stříkal Horizonem v době vybarvování plodů, postřik byl velmi... celý příspěvek > |  | Elena, 28.9.2013 Stejná otázka, má někdo zkušenosti s pozdně zrající Presentou? |  | TopTaste?, 27.9.2013 Hlavní sklizeň durancií bude u nás příší týden, něco málo mám už sklizeno v sudech. Poslední Toptasty skončily v sudu před třemi týdny společně s Gabrovskou, Wangenheimovou a s Čačanskou rodnou, s Duranciemi se asi ani v budoucnu u nás... celý příspěvek > |  | TopTaste?, 18.9.2013 Toptasty jsou sklizené, Durancie budou dozrávat až na konci září a začátkem října. |  |
 |
|
|
|