Příspěvky uživatele - 125.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lipnická švestka, 31.10.2013
Mohu potvrdit totéž, pečlivě zabalené. Hned jsem je zasadil, zbývá už jen čekat na první plody.
Lipnická švestka, 7.10.2013
Také si myslím, že to ani není možné. Kvasinky by se v takovém prostředí otrávily dřív než by to množství alkoholu stačily vyprodukovat. Klidně to ale risknu, kde se dají objednat? Stačí když budou sladké, odolné proti Šarce, monilioze a budou... celý příspěvek >
Slivoň President, 28.9.2013
President letos jako každoročně zaplodil tak, že musím podpírat větve proti zlomení, krásná úroda. Ještě všechny jsou na stromech sklízet budu za týden. Proti monilii jsem loni i letos stříkal Horizonem v době vybarvování plodů, postřik byl velmi... celý příspěvek >
Elena, 28.9.2013
Stejná otázka, má někdo zkušenosti s pozdně zrající Presentou?
TopTaste?, 27.9.2013
Hlavní sklizeň durancií bude u nás příší týden, něco málo mám už sklizeno v sudech. Poslední Toptasty skončily v sudu před třemi týdny společně s Gabrovskou, Wangenheimovou a s Čačanskou rodnou, s Duranciemi se asi ani v budoucnu u nás... celý příspěvek >
TopTaste?, 18.9.2013
Toptasty jsou sklizené, Durancie budou dozrávat až na konci září a začátkem října.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika