|
Brambory v seně, 10.2.2015 Dobry den.
Chci se zeptat na malinkaty detail. Protoze nemam bubnovou sekacku na poseceni travy vyssiho vzrustu, coz je lepsi na pestovani brambor v sene, potrebuji zjistit zda se brambory nechaji bez jakekoliv ujmy pestovat v posecene trave... celý příspěvek > |
 |
Nakládání masa - problém, 22.1.2015 Dobrý den.
Také se připojím se zkušeností.
Já nakládám maso do velkých plastových kbelíků od jogurtu. Pokud toho děláme více, tak mám 50l sud s víkem. Samozřejmě také plast. Vše je naprosto v pořádku. Maso v nádobách je jeden týden na sucho a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zivy plot u lesa, 19.1.2015 Dobry den.
My u sve predzahradky, kde nemuze byt plot z duvodu vzdalenosti od reky mame nasazeny hloh. Udrzujeme jej v nizsim tvaru a postupne se stava pevnou hradbou s trny. Neprostupny ani pro prasata, ktera planyruji vedlejsi pozemek. Jsme s... celý příspěvek > |
 |
Vysadba loňského česneku, 12.11.2014 Take se podelim se svou zkusenosti. Naprosto stejnou situaci jsem resil pred dvema lety. Dosla cesnekova sadba a ja objevil starsi strouzky. Zasadil a cekal. Musim rici, ze jsem zasadil brzo na jare. Stara sadba mela zpozdeni, ale po nasati vlahy se... celý příspěvek > |
 |
Změnit ornou půdu na zahradu, 9.9.2014 Vite ja mam v posledni dobe pocit, ze ze vseho se dela strasna veda. Podle meho nazoru, pokud nebudete stavet zahradni chatu, tak bych se nejakou zmenou netrapil. Proste bych z casti udelal zahonky a osadil stromy. Pozemek jak pisete je oplocen a tim... celý příspěvek > |
 |
Co dělat se dvěma hektary louky a traktorem?, 15.5.2014 Tak jak jsem procital Vas dotaz, vzpomnel jsem si na sve zacatky. Dedictvi o velikosti 2 ha polnosti a luk. Jen ten traktor jsem nedostal :-). Podle toho co jsem cetl, tak se jedna o jednotny celek velikosti 2 ha. Jen bych se zeptal zda je to v... celý příspěvek > |
 |
Staré jabloně 1; zmladit nebo skácet?, 7.3.2013 Zastavam nazor, ze je nutne si ujasnit co chcete.
1. Zachovat Matcino - rez
2. Roubovani novou odrudou - pripravny rez a roubovani
3. Kaceni
Ja osobne se priklanim pro zachovani Matcina - mam je rad. Problem spise vidim v dobe rezu.... celý příspěvek > |
 |