Příspěvky uživatele - 33.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přípravek proti řasám, 16.4.2015
Děkuji všem za pomoc a radu, dnes jsem to vyzkoušel, ale raději jsem dal ještě o něco nižší koncentraci, než bylo uváděno v návodu. Voda je viditelně čistší už asi po 6 hodinách od aplikace.
Přípravek proti řasám, 15.4.2015
Dobrý den, zakoupil jsem přípravek Heissner TZ 715 (shlukovač fosvátů) proti řasám v jezírku, ale v návodu není výslovně napsáno, že je neškodný pro ryby a vodní živočichy. Chci se zeptat, zda nškdo neví, jestli jej můžu použít, když mám v... celý příspěvek >
Pomoc s určením druhů kaktusů, 9.2.2015
Děkuji za rychlou odpověď, barva květů toho prostředního je pravděpodobně růžová. Ten poslední by mohl být Espostoa senilis, srovnával jsem fotky na Googlu. Ještě jednou díky
Pomoc s určením druhů kaktusů, 9.2.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, nedávno jsem zakoupil tři kaktusy, ale bohužel v obchodě nebylo napsáno, o které druhy se jedná. Díval jsem se již na internetu, ale s určením si nejsem vůbec jistý. Za jakoukoli pomoc s určením, o jaké druhy se jedná, budu moc... celý příspěvek >
Jak rychle roste potěr Karásků?, 1.8.2014
Dobrý den, dnes jsem objevil v jezírku asi 10 malých karásků (délky cca 2 cm). Chtěl bych se zeptat, jak rychle budou růst, když se živí jen řasami na okrajích jezírka a případně, jestli existuje nějaké speciální krmivo? Děkuji.
Karasi pořád u dna?, 9.5.2014
Dobrý den, od loňského roku mám v jezírku 5 karásků. Za slunečných dní se vždy objevovali na hladině, ale posledních asi 9 dní se pořád drží u dna. Chci se zeptat, zda je to normální? Díky moc, Daniel
Škůdci vodních rostlin, 14.7.2013
To je náhoda, zrovna jsem přišel na toto forum, abych položil naprosto stejný dotaz. :-) Mám v jezírku 5 karásků a na dvou vodních rostlinách (ďáblík bahenní a zevar vzpřímený) se objevily mšice. Zkusil jsem mšice spláchnout vodou, aby se utopily,... celý příspěvek >
Co je to za živočichy v jezírku?, 24.6.2013
Díky všem za pomoc. Samozřejmě jsem rád, že je v jezírku život, jen jsem nevěděl, co je toto za živočichy. V jezírku máme i Vodouchy, Bruslařky, larvy vážek i komárů, ale to všechno znám. Dokonce i užovku jsem tam spatřil.
Co dělat proti řasám?, 24.6.2013
Děkuji všem za rady, taky mi to právě jako řasa nepřipadá. Před týdnem jsem to zkusil mechanicky odstranit (každý kámen jsem očistil v kbelíku s vodou), ale po pár dnech se to začalo tvořit znovu, nejprve jako nepatrné kousky, které se zvětšovaly a... celý příspěvek >
Co je to za živočichy v jezírku?, 23.6.2013
Děkuji za rychlou odpověď, už jsem se díval na google a asi to bude ono. Nemohou Buchanky nějak ublížit rybám?
Co je to za živočichy v jezírku?, 23.6.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, letos na začátku května jsme obnovili jezírko (nová folie po 17 letech), máme jej osázené rostlinami (leknín, žebratka, ostřice, blatouch, atd.) a v jezírku máme 5 karásků. Rozměry jezírka jsou 4,5 x 6,5 m a hloubka 1,2 m. Voda je... celý příspěvek >
Ďáblík bahenní, 7.6.2013
Dobrý den, v bažinaté zóně při okrají jezírka jsem vysadil v koši hlubokém 10 cm ďáblík bahenní tak, že hladina vody je asi 2 cm nad horní hranou koše. Hezky se rozrůstá, ale starší listy začínají žloutnout až hnědnout, přitom mladé listy jsou... celý příspěvek >
Co dělat proti řasám?, 26.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, máme nově vybudované okrasné jezírko z kaučukové fólie o rozměrech 7 x 4,50 m a hloubce 1,10 m. Letos bylo na jaře nově napuštěno, ale po měsíci se vytvořila zvláštní řasa na kamenech a stěnách jezírka, pokud to tedy řasa je (viz... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika