|
Příspěvky uživatele - 33.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přípravek proti řasám, 16.4.2015 Děkuji všem za pomoc a radu, dnes jsem to vyzkoušel, ale raději jsem dal ještě o něco nižší koncentraci, než bylo uváděno v návodu. Voda je viditelně čistší už asi po 6 hodinách od aplikace.
|  | Přípravek proti řasám, 15.4.2015 Dobrý den,
zakoupil jsem přípravek Heissner TZ 715 (shlukovač fosvátů) proti řasám v jezírku, ale v návodu není výslovně napsáno, že je neškodný pro ryby a vodní živočichy. Chci se zeptat, zda nškdo neví, jestli jej můžu použít, když mám v... celý příspěvek > |  |
|  | Pomoc s určením druhů kaktusů, 9.2.2015 Děkuji za rychlou odpověď, barva květů toho prostředního je pravděpodobně růžová. Ten poslední by mohl být Espostoa senilis, srovnával jsem fotky na Googlu.
Ještě jednou díky
|  | Pomoc s určením druhů kaktusů, 9.2.2015  Dobrý den,
nedávno jsem zakoupil tři kaktusy, ale bohužel v obchodě nebylo napsáno, o které druhy se jedná. Díval jsem se již na internetu, ale s určením si nejsem vůbec jistý. Za jakoukoli pomoc s určením, o jaké druhy se jedná, budu moc... celý příspěvek > |  | Jak rychle roste potěr Karásků?, 1.8.2014 Dobrý den,
dnes jsem objevil v jezírku asi 10 malých karásků (délky cca 2 cm). Chtěl bych se zeptat, jak rychle budou růst, když se živí jen řasami na okrajích jezírka a případně, jestli existuje nějaké speciální krmivo?
Děkuji.
|  | Karasi pořád u dna?, 9.5.2014 Dobrý den,
od loňského roku mám v jezírku 5 karásků. Za slunečných dní se vždy objevovali na hladině, ale posledních asi 9 dní se pořád drží u dna. Chci se zeptat, zda je to normální?
Díky moc,
Daniel |  | Škůdci vodních rostlin, 14.7.2013 To je náhoda, zrovna jsem přišel na toto forum, abych položil naprosto stejný dotaz. :-) Mám v jezírku 5 karásků a na dvou vodních rostlinách (ďáblík bahenní a zevar vzpřímený) se objevily mšice. Zkusil jsem mšice spláchnout vodou, aby se utopily,... celý příspěvek > |  | Co je to za živočichy v jezírku?, 24.6.2013 Díky všem za pomoc. Samozřejmě jsem rád, že je v jezírku život, jen jsem nevěděl, co je toto za živočichy. V jezírku máme i Vodouchy, Bruslařky, larvy vážek i komárů, ale to všechno znám. Dokonce i užovku jsem tam spatřil. |  | Co dělat proti řasám?, 24.6.2013 Děkuji všem za rady, taky mi to právě jako řasa nepřipadá. Před týdnem jsem to zkusil mechanicky odstranit (každý kámen jsem očistil v kbelíku s vodou), ale po pár dnech se to začalo tvořit znovu, nejprve jako nepatrné kousky, které se zvětšovaly a... celý příspěvek > |  | Co je to za živočichy v jezírku?, 23.6.2013 Děkuji za rychlou odpověď, už jsem se díval na google a asi to bude ono. Nemohou Buchanky nějak ublížit rybám? |  |
|  | Co je to za živočichy v jezírku?, 23.6.2013  Dobrý den,
letos na začátku května jsme obnovili jezírko (nová folie po 17 letech), máme jej osázené rostlinami (leknín, žebratka, ostřice, blatouch, atd.) a v jezírku máme 5 karásků. Rozměry jezírka jsou 4,5 x 6,5 m a hloubka 1,2 m. Voda je... celý příspěvek > |  | Ďáblík bahenní, 7.6.2013 Dobrý den,
v bažinaté zóně při okrají jezírka jsem vysadil v koši hlubokém 10 cm ďáblík bahenní tak, že hladina vody je asi 2 cm nad horní hranou koše. Hezky se rozrůstá, ale starší listy začínají žloutnout až hnědnout, přitom mladé listy jsou... celý příspěvek > |  | Co dělat proti řasám?, 26.5.2013  Dobrý den,
máme nově vybudované okrasné jezírko z kaučukové fólie o rozměrech 7 x 4,50 m a hloubce 1,10 m. Letos bylo na jaře nově napuštěno, ale po měsíci se vytvořila zvláštní řasa na kamenech a stěnách jezírka, pokud to tedy řasa je (viz... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|