Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lesní bylina, 24.4.2014
Ještě já, promiňte Lído, jak jsem spěchala přehlédla jsem, že jste taky bádala Ne, zvonky normálně poznám všechny, ani čistec to není... řekla bych, že takové běžné druhy kytek znám všechny, tedy všechny, co se vyskytují tady kolem, i když názvy... celý příspěvek >
Lesní bylina, 24.4.2014
I pan Josef myslel kyčelnici? To asi ne, když jsem psala velké, chlupaté srdcovité listy. Ne, tu znám, ta to není, i když ty kvítky vypadaly fakt skoro stejně, jako na téhle fotce, jen si nepamatuju, jestli 4 či 5 plátků... Konvalinka
Lesní bylina, 24.4.2014
Samozřejmě jsem pane Josefe myslela hlavně na Vás a na Lídu vy na to určitě přijdete i bez té fotky.. Hmm, tak to už si nepamatuju ale možné to je. Já jsem celkem spěchala muž už na mne čekal a mezitím mi ke všemu zdrhnul pes Mám knížku Naše... celý příspěvek >
Lesní bylina, 23.4.2014
Dobrý den, dneska jsem byla v lese, v chatové oblasti a na jednom místě jsem našla rostliny, které vůbec neznám. Protože to bylo poblíž chat, nemusí to být ani původní, ale něco zavlečeného, bohužel foto nemám. Přiznám se, že jsem si chtěla jednu... celý příspěvek >
Šanta kočičí, 23.4.2014 Obsahuje fotku
Šanta vám stát nahoru jako voják nebude, je víceméně poléhavá...
Neznáte tohoto nájemníka?, 23.4.2014
Jedině snad rejsek...
Nemoc psa? Poraďte, 21.4.2014
Antibiotika na co? Dělali mu vyšetření moči, krve, prostaty?
Poznáte rostlinku?, 19.4.2014
Víte, on není rožec, jako rožec ten skalkový - rožec plstnatý máme všichni... ten jak jste si už mohla najít, pan Josef nemyslel Opravdu nemáte majoránku ani křížence, máte plevel rožec rolní
Poznáte rostlinku?, 18.4.2014
Teda pane Josefe, vy jste skvělý Já jsem ta, co psala, že plevely neznám, ale mám ho po celé zahradě(i ten nízký) Teď jsem si to podle toho, rožce našla a máte 100% pravdu (ostatně jako vždy) že to paní i já, máme tenhle plevel. Já to vím, ale ona... celý příspěvek >
Poznate tento strom?, 18.4.2014
Bobkovišeň - jak píše pan Josef. Ještě k tomu dodám, že mi to na jaře taky dělá, najednou zhnědne a opadá pár listů. Asi obnova. jak jsem si na vaší všimhula, postižené jsou skoro pouze nějak poškozené listy (přestříhané při zkracování) myslím, že... celý příspěvek >
Neznama květina, 16.4.2014
No vidíte Josefe, Lído, nakonec jste tuším na to kápnuli
Poznáte rostlinku?, 16.4.2014
Není to ani majioránka, ani oregáno, ale úplně běžný plevel, ketrého mám půl zahrady Jak se jmenuje neporadím, ale žabinec to není. Vypadá to, že bylina zhynula a v květináči vám vyrašil ze semínek (nebo na místě) jen tento plevel. Zlikvidujte ho než... celý příspěvek >
Neznama květina, 15.4.2014
Není to prostě jen slabý, vytáhlý výhon ficusu benjamina?
Mate nekdo paulownií?, 15.4.2014
No, jak se píše nade mnou, v Beskydech pravděpodobně nepokvete Já jsem z jihovýchodní Moravy, Horňácko, což je už dost drsná oblast. Máme osmiletý strom a za tu dobu kvetla jedenkrát a to po jedné z těch mírnějších zim... vloni či předloni..? Letos... celý příspěvek >
Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 12.4.2014
Na plném slunci, vloni obrazila od kořenů a do podzimu dorostla cca do 110cm a kvetla. Fotit jsem samozřejmě zapoměla, snad zítra
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika