|
Příspěvky uživatele - 106.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou motorovou pilu?, 11.1.2015 Tak trochu s Vámi nemohu souhlasit, ale může to tak být.Na videu které jsem prohlédl, je jasně vidět, jak se hrana plechu zbortila do mazacího otvoru, je tam taková drážka.Asi je to běžná závada, když se mění celý plech pod lištou.Zlaté kovové... celý příspěvek > |  | Jakou motorovou pilu?, 11.1.2015 Tímto u mě Huska opět padá o schůdek níže, myslel jsem, že problémy s mazáním měla jen řada 350.Je to ostuda u takto renomované značky!!!
Na druhou stranu uvažuji i o úmyslu zvýšit spotřebu spotřebního materiálu, v tomto případě lišt.
Sám... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar, 10.1.2015 Líbí se mi Vaše poslední věta (není to podstatné),takto bych zhodnotil všechny zbytečné debady nad pilami.Franta potřebuje občas nadělat dřevo do kamen, či kotle, dále ořezat dva stromy v zahradě a strhne se k tomu debata na úrovni (molekulární... celý příspěvek > |  | Jakou motorovou pilu?, 8.1.2015 Byl to test pilek z plastu, tak tam Dolmar být nemohl.
|  | Nakládání masa - problém, 8.1.2015 Maso zatěžuji pomocí velké dlažební kostky, nebo deskou z mramoru. |  | Jakou pilu?, 1.1.2015 Berte tyto výkřiky do tmy s rezervou, kdyby ta 261 byla takové neštěstí, jak zde (někdo) tvrdí, tak by ji dávno stáhli z prodeje.Spíš by mne zajímalo co a kdo a hlavně jak tu pilu zprovodil ze světa.To se asi těžko pochlubí, že?!
|  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 26.12.2014 Dobrý večer všem chovatelům králíků, trochu jsem se zde začetl do debaty o zabíjení a nedá mi to, abych nenapsal svoji zkušenost.
Králíka zabíjím dobrých 40 let stále stejným způsobem a to ranou vedenou tupým předmětem (polénko, hranolek) na... celý příspěvek > |  | Jakou pilu na zahradu, 26.12.2014 Nechci tady schazovat Husku, ale 135 mě do ruky nesedla (omlouvám se),ale za Stihl MS 180 jsem ji rád vyměnil.Jinak určitě souhlasím s tím, že do zahrady stačí méně kW, zato se vyplatí lehká pila s úzkou řeznou soupravou.Ani bych se nijak nepídil po... celý příspěvek > |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 21.12.2014 Jak vypadá filtrt sání?,komprese, jak rychle jde za plynem?vytáčí se do maxima až tarokuje? |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 21.12.2014 Zdravím, nastavení větší dávky pro start je umístěno u vystřikovacího čerpadla, vedle hrdla na nalévání oleje do regulátoru otáček motoru.Dá se plný plyn a tlačítko se zamačkne. |  |
|  | Jakou pilu na 0,5 ha, 28.10.2014 Velice bych vám doporučil, přestat se zabývat papírem a vzít si obě pily do ruky, to co tady předvádíte jsou (kecy),které nemají žádný smysl.Je naprosto jedno, kterou pilu si koupíte, obě se za svou práci stydět nemusí.Vaše obavy ze značky plynou z... celý příspěvek > |  | Co kontrolovat při koupi TZ 4K 14, 30.9.2014 Váš názor na TK vám neberu, ale stačí mi spočítat si investice do předělávek(řízení, převody) a jsem na ceně pěkného Kuboty a bez práce.O ceně motoru ve čtyřtaktu pro TK, raději pomlčím... |  | Co kontrolovat při koupi TZ 4K 14, 29.9.2014 Dnes je to už stroj za zenitem, lze za stejný peníz koupit lepší mašinku.Vadí mi zastaralá koncepce motoru (smradlavý dvoutaktní diesel),neúčinné brzdy, řízení,špatně odstupňovaná převodovka, závislá náhonová hřídel.Pokud nebude do 50 tisíc už bych... celý příspěvek > |  | Stihl MS 311 nebo Dolmar PS 5105C?, 20.9.2014 Tak trochu smutné, ale bohužel pravdivé!!! |  | A až Z o uzení, 31.8.2014 Stejný postup, naprostá spokojenost, za mne souhlas, ať vám chutná!!! |  |
 |
|
|
|