Příspěvky uživatele - 209.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014
U nás se právě Hecht přestal prodávat kvůli neserionosti zastoupení. Když jsem se rozhodoval ke koupi benzínové sekačky, měl jsem vybrané dva modely 1. Stiga Collector 46 S a 2. McCulloch M 46-140WR. Nakonec jsem koupil Vikinga MB 248,jak jsem psal... celý příspěvek >
Sekačku Viking?, 3.5.2014
Rozvažoval jsem mezi Stigou a McCulochem s pojezdem a nakonec jsem zjistil, že bych jej využíval minimálně, nebo skoro vůbec. Neplánovaně jsem ve Stihlácké prodejně, kde nakupuji více, než 10 let a odkud mám polovinu motorového nářadí koupil i... celý příspěvek >
Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014
Nestačila by Vám na takto malou plochu elektrická sekačka? Co se týče vašeho výběru, tak Hecht raději ne, už kvůli motoru. Stiga Collector 46 S je dobrá volba, také jsem o ní přemýšlel. Dobrá sekačka je také Jikov LTS 448 bez pojezdu, ale se... celý příspěvek >
Sekačku Viking?, 2.5.2014 Obsahuje fotku
Dobrý večer, i mě letos čekala koupě nové sekačky. Mám dvě elektrické, které jsou bohužel obě nefunkční. Vzhledem k jejich věku jsem se rozhodl neopravovat a rozhodl jsem se pro benzínovou, díky členitosti pozemku, různých překážek, zákoutí a... celý příspěvek >
Výběr postřikovače stromků, 6.4.2014
Upřímně si nedovedu představit tahat tohle monstrum po zahradě. Nic ve zlém. V našem sadu by tohle bylo nemožné. Co jsem koukal, tak moc stromků nemáte. Kolik spotřebujete litrů postřiku na ošetření všech stromků? Pár rosičů a musí být hotovo. To... celý příspěvek >
Jakou keramickou pánev?, 31.3.2014
Tak, abych jen nevychvaloval moc Tescomu. U malé pánve pr. 20 cm Spiral-teflonová jsem našel viditelné škrábance. Náčiní používáme dřevěné a plastové, jak se všude uvádí. Provedl jsem test pánví Tescoma Spiral a Home Profi pomocí párátka a pravítka.... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 25.3.2014
Menší drtič to nebude, dobře skladovatelný a s nišží spotřebou ano. U Sharka se dají snadno a rychle odmontovat stojny s kolečky. Počítejte s tím, že tráva, listí a jehličí budou drtič trochu ucpávat. Jehličí a větve z thují jsem promíchával s... celý příspěvek >
Husqvarna 359 a vytékání oleje, 25.3.2014
Od té doby, co v servisu vyměnili ložiska a simerinky zapečné od bio oleje mě na H 359 olej nevytéká. Dříve jsem měl pod pilou velkou olejovou skvrnu a v současnosti pár kapek jako u H 353.
Drtič větví Vares Shark, 25.3.2014
Proč tedy výrobce popisuje svůj výrobek, jako drtič, když se podle Vás jedná o štěpkovač? Mě osobně výsledný produkt nepřijde jako štěpka, ale jemná drť, která se podobá hoblinám z pilového řetězu. Štěpku si představuji trochu... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 24.3.2014
Pila na vyhození není, to netvrdím. Třeba ji prodám a třeba si ji nechám. Zase na, co mít doma pět pil, pokud koupím novou. Kdyby se jednalo o obměně řezací části, mít pilu první sezonu, tak bych zde nevedl diskuzi. Jenže tři roky na hobby pilu v... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 23.3.2014
Nové startování na křovinořezu Husqvarna bez pomocné pružiny je jinak přizpůsobené, než to staré s pružinou. Kdyby to tak nebylo, dávno bych pružinu vyhodil při prvním prasknutí a neměl zbytečné prostoje a vyhozené peníze! Drtivou většinu od Hsq.... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 22.3.2014
Děkuji panu xxx.39.41 za užitečný odkaz na pily Dolmar. Ještě by mě zajímalo, jak je spolehlivé startování s pomocnou pružinou u Dolmaru a jak dlouho vydrží. Ptám se kvůli špatné zkušenosti s pomocnou startovací pružinou Smart-start u křovinořezu... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 21.3.2014
Z toho si nic nedělejte! Když jsem ke konci léta v Mtf. okukoval štípačku na dřevo, tak si mě také nikdo nevšíml, až,když jsem přišel k prodavači na  "velín".  Asi, proto,protože jsem se stavil cestou z lesa v M. ve značkovém... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 20.3.2014
To vím, ale nenapadlo by mě, že mají farmářku kolem 35 cm3 Ještě bych se chtěl zeptat, z jakého materiálu má PS-35ka vzduchový filtr.
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 20.3.2014
To jsem si také myslel, že PS 35,nebo PS 350 jsou hobby pily. Cituji z katalogu Dolmar 2012 :  "Základní řada farmářských pil- PS-350 SC a PS-420 SC. tyto pily se vyznačují jednoduchým ovládáním, velmi příjemnou obsluhou a výbavou, která se... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika