Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň 2017, 1.8.2017
-umění, fakt krása, oko slzí, srdce jásá! Živočich hned ve mně řve-to je požer, to je žrádlo, čerstvý chleba, na něj sádlo, ještě trošku cibule, pod ušima bambule...SPCH
Melouny a melounky 2016, 31.7.2017
ČR a 630mnm? Nejjistější bude ufiknout je a vzít do tepla těsně před mrazy! Jinak můžete postupovat pokus omyl-kolik jedinců máte? SPCH
Kde se už nedá zahradničit?, 31.7.2017
Spodní voda, o které jsem psal-není to taková, kterou by člověk čerpal po hekťácích. Je to ta, která poslouží mým ovocnanům k základímu přežití když jsem občas mimo-mimo provoz zdravotně, nebo mimomístně odejet. Ty vzpomínané 2m-to bylo asi před 4mi... celý příspěvek >
Kde se už nedá zahradničit?, 31.7.2017
Moravští kaktusáři jsou asi v posledních letech na vrcholu blaha. Je lidskou vlastností tlačit před sebou mantinely dosavadních hranic, ale bez vody se to vážně nedá. Já osobně mám jen dvě pracovité ruce a málo času na vlastní, resp. pronajatou... celý příspěvek >
Aký je to ker, vie mi niekto poradiť?, 31.7.2017
Škumpa. SPCH
Hokkaido - zralost, 30.7.2017
Je to podobné jako vejce-kuře- slepice. Vše se dá jíst, jen z vajec uděláte lepší míchanici, z kuřete pečínku a ze slépky silnější polévku. Pěkné, velké tykve i beznadějné zgrbloně můžete sklidit, kuchyňsky rozličně užít a doufejte, že Vás porost... celý příspěvek >
Do kdy přihnojovat rajčata?, 27.7.2017
Do první kopřivky či otékajícího jazyka konzumentů! 
Prodáváte králičí maso, 27.7.2017
-to stejné si myslím, líp bych to nenapsal. SPCH
Vysoké teploty, 27.7.2017
Pomoct může, ale mohou si taky přivodit nastuzení+nejtěžší pánskou chorobu-totiž rýmu. A někteří králíci na ni-na rozdíl od nás umírají! Další nepříjemnost nastane po perforaci lahve a následného vytečení rozpuštěné vody.Dobře funguje instalace a... celý příspěvek >
Čmelíci - sirné knoty, 27.7.2017
Masivní výskyt čmelíků se v žádném případě neobjeví z ničeho a náhle, ve vždy čistém a udržovaném kurníku. A proč jste postříkali arpalitem jen ty hezké a diskriminovaly ty škaredé? Na stodolu bude třeba stoh sirných knotů, ale účinek nebude 100pr.,... celý příspěvek >
Slimáci, 27.7.2017
Je to móda, je to boom, prodej auto, šperky, dům. Nastěhuj se na vesnici, neměj telku, popelnici-prostě se vrať ke kořeni, páč jsme z doby vyhořeni! Jen dej pozor na domácí-integrace, ta dá práci, leckterému sousedovi nevonějí mu slimáci! SPCH
Kopr, 26.7.2017
Jste dle mých zkušeností nejblíže pravdě-kopr miluje zeminu, ve které je větší množství částečně rozložené organiky-např. na podzim zarytý králičí hnůj, či podestýlka od drůbeže-tato půda dobře drží vláhu, má sílu a hřeje. Pak je kopr rychle narostlý... celý příspěvek >
Šlachtenie, 26.7.2017
Napad mě nápad rychlostí blesku, k cíly se ženu tempem snad želvy, než se to zdaří budu mít nervy! Neberte ten život tak vážně-stějně z něj živí nevyvázneme. SPCH
Sázení rybízu, angreštu, 26.7.2017
Něco se dá už teď řízkovat.
Čmelíci, 26.7.2017
Ucpat každou škvíru, dírku- pozorovat zvenčí, čmelíkům se v sirném dýmu dech od dechu tenčí. SPCH
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika