|
Příspěvky uživatele - 157.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 9.9.2017 Laskavec ohnutý? |  | Houser, 9.9.2017 Ta dvouletá je vyseděla a odvodila u Vás? Dobré hejno může vzniknout jen v případě kvalitního zázemí-ty rozměry ubytovacích, nočních prostor asi budete rozšiřovat. Jako náhradní kvočna pro husí vejce není slepice vhodná. SPCH |  |
|  | Jahody - co po sklizni, 8.9.2017 Tak jestli jste z oblasti, kde byla a je dlouhodobě nouze o přírodní srážky, a přitom je půda pod jahodníkem silná a ještě dotovaná hnojivy, tak po nedávných deštích se to takto projevilo? Já bych už také postupoval jako paní Lída. SPCH |  | Prebierka plodov, 8.9.2017 Smekám před p. Hlavatým, že jde se svou kůží na trh. To, co je na fotkách je jen malé bebí, něco jako zatržený nehtík-stávají se daleko větší hrůzy... Kéž by se většině z nás mělo co tak drobného přihodit, nač pruty jak z učebnice, když plody jaksi... celý příspěvek > |  | Celkové foto k předchozímu příspěvku, 8.9.2017 Ředkev ňáká vodnice, vykvetla Vám vopice? |  | Kdo mi zabíjí slepice?, 7.9.2017 Slepice zabezpečit umí. Kuřice asi ne. Jestřáb, kuna i kmotra liška-tu dokonce hostí- ho neiritují, ježek však ano-na něj si troufl. No, co se dá dělat-nejslabší, máte padáka! SPCH |  | Množení angreštu, 7.9.2017 Vážený SfK, sarkasticky míněného milého mi netřeba. Zadav. vlákna chce nejspíše namnožit kvalitní, chutný angrešt-v tom jsem, pravda neporadil. Jen jsem preventivně opatrný, nevím, zda je původní keř málo, či více hustý, než je žádoucí, ani to,... celý příspěvek > |  | Množení angreštu, 7.9.2017 Může jít i o semenáč s nejistou kvalitou plodů. Pokud je to nový výhon stávajícího keře, je nejlepší ho nechat tam, protože bude ještě plodit v době, kdy z těch letos plodných už budou přestárlí kandidáti na odstranění-normální, průběžná generační... celý příspěvek > |  | Přesazení cca 7 letého ořešáku, 7.9.2017 Na vině může být velké množství hnoje a kompostu-to není špatné zapravit-zasekat, smísit se stávající zeminou- na periferie výsadbové jámy, ale nejbližší okolí kořenů je lepší ponechat jalovější. Až se stromek vzpamatuje ze stresu z přesazení, tak si... celý příspěvek > |  | Malé a deformované hrušky, 6.9.2017 Rez-myslím ta barevná choroba na líci a cecíky na rubu. Ti deformiti-ano, může to být následek mech.poškození+obaleč+kaménčitost+podvýživa...? SPCH |  |
|  | Plíseň na dubu, 5.9.2017 Tak je taky otázka, jestli máte raději kafe z žaludů, nebo cukroví s vlašáky?... |  | Prosím, kdo pozná, co je tohle za rostlinu?, 5.9.2017 Ano, od těch hodných, když jim řeknete, od těch druhých, když... pšššt! |  | Klíčení tykvovitých - postup?, 4.9.2017 Co a kolik tomu dáváte jíst? |  | Houser, 4.9.2017 Jde-li o stejného housera, jako ve vlákně husa kulhá, tak se stal zázrak-omládl o rok! Jeho sperma, které se horko-těžko dostane neochotné, mladé, bolavé husičce na krajíček, které je navíc handikepované-páč staré, nemůže nadělat plnou parádu.... celý příspěvek > |  | Ořešák a narušené základy domu, 4.9.2017 Sophiina volba-dom, alebo strom... Při větru dochází k zemětřasu, ten se zase částečně přenáší na barák... Přetětím větších kořenů dojde ke změně těžiště, zmírnit tento vliv lze uřezáním větví na opačné straně i snížením výšky stromu. Má-li váš... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|