Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 9.9.2017
Laskavec ohnutý?
Houser, 9.9.2017
Ta dvouletá je vyseděla a odvodila u Vás? Dobré hejno může vzniknout jen v případě kvalitního zázemí-ty rozměry ubytovacích, nočních prostor asi budete rozšiřovat. Jako náhradní kvočna pro husí vejce není slepice vhodná. SPCH
Jahody - co po sklizni, 8.9.2017
Tak jestli jste z oblasti, kde byla a je dlouhodobě nouze o přírodní srážky, a přitom je půda pod jahodníkem silná a ještě dotovaná hnojivy, tak po nedávných deštích se to takto projevilo? Já bych už také postupoval jako paní Lída. SPCH
Prebierka plodov, 8.9.2017
Smekám před p. Hlavatým, že jde se svou kůží na trh. To, co je na fotkách je jen malé bebí, něco jako zatržený nehtík-stávají se daleko větší hrůzy... Kéž by se většině z nás mělo co tak drobného přihodit, nač pruty jak z učebnice, když plody jaksi... celý příspěvek >
Celkové foto k předchozímu příspěvku, 8.9.2017
Ředkev ňáká vodnice, vykvetla Vám vopice?
Kdo mi zabíjí slepice?, 7.9.2017
Slepice zabezpečit umí. Kuřice asi ne. Jestřáb, kuna i kmotra liška-tu dokonce hostí- ho neiritují, ježek však ano-na něj si troufl. No, co se dá dělat-nejslabší, máte padáka! SPCH
Množení angreštu, 7.9.2017
Vážený SfK, sarkasticky míněného milého mi netřeba. Zadav. vlákna chce nejspíše namnožit kvalitní, chutný angrešt-v tom jsem, pravda neporadil. Jen jsem preventivně opatrný, nevím, zda je původní keř málo, či více hustý, než je žádoucí, ani to,... celý příspěvek >
Množení angreštu, 7.9.2017
Může jít i o semenáč s nejistou kvalitou plodů. Pokud je to nový výhon stávajícího keře, je nejlepší ho nechat tam, protože bude ještě plodit v době, kdy z těch letos plodných už budou přestárlí kandidáti na odstranění-normální, průběžná generační... celý příspěvek >
Přesazení cca 7 letého ořešáku, 7.9.2017
Na vině může být velké množství hnoje a kompostu-to není špatné zapravit-zasekat, smísit se stávající zeminou- na periferie výsadbové jámy, ale nejbližší okolí kořenů je lepší ponechat jalovější. Až se stromek vzpamatuje ze stresu z přesazení, tak si... celý příspěvek >
Malé a deformované hrušky, 6.9.2017
Rez-myslím ta barevná choroba na líci a cecíky na rubu. Ti deformiti-ano, může to být následek mech.poškození+obaleč+kaménčitost+podvýživa...? SPCH
Plíseň na dubu, 5.9.2017
Tak je taky otázka, jestli máte raději kafe z žaludů, nebo cukroví s vlašáky?...
Prosím, kdo pozná, co je tohle za rostlinu?, 5.9.2017
Ano, od těch hodných, když jim řeknete, od těch druhých, když... pšššt!
Klíčení tykvovitých - postup?, 4.9.2017
Co a kolik tomu dáváte jíst?
Houser, 4.9.2017
Jde-li o stejného housera, jako ve vlákně husa kulhá, tak se stal zázrak-omládl o rok! Jeho sperma, které se horko-těžko dostane neochotné, mladé, bolavé husičce na krajíček, které je navíc handikepované-páč staré, nemůže nadělat plnou parádu.... celý příspěvek >
Ořešák a narušené základy domu, 4.9.2017
Sophiina volba-dom, alebo strom... Při větru dochází k zemětřasu, ten se zase částečně přenáší na barák... Přetětím větších kořenů dojde ke změně těžiště, zmírnit tento vliv lze uřezáním větví na opačné straně i snížením výšky stromu. Má-li váš... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika