|
Příspěvky uživatele - 157.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Albizie Chocolate - uvadá?, 27.9.2017 Beny, nevyjadřuju se k Vašim A.CH., leč k prvnímu podání tohoto utkání... SPCH |  | Plíseň na jabloni, 27.9.2017 Nevyrovnaná výživa-strašně moc dusíku, málo vápníku. Pro vlnatku pozvánka na hostinu. SPCH |  |
|  | Albizie Chocolate - uvadá?, 27.9.2017 Příliš pevné uvázání se nejdříve projevuje jako u této řešené rostlliny, výrazné poškození kůry-posouditelné lidským okem je následné, pozdější-ovšem jen v případě, že do té doby stromek nezajde, nebo není vykopnut! SPCH |  | Albizie Chocolate - uvadá?, 27.9.2017 Další možnost-příliš natěsno uvázaná, o kůl utlačená. SPCH |  | Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 26.9.2017 -až nás budou milióny, naskáčeme na vagóny, rozjedem se do Světa, touží po nás ten i ta! Jo Příroda je MUDr., sype na nás pudr, závoj jemný, pod ním lesk, závidí nám ho i blesk. Za ta nádherná jablíčka napsal SPCH. |  | Identifikacia dreviny - orech?, 26.9.2017 I Vám Tome dobrý den. Vím o třech exemplářích v okolních lesích. Jsou to už pořádní mackové, mají krásné rovné kmeny, plodů poskrovnu-ty nechávám zvěři, ať si brousí zub. Kdysi, coby kluk, jsem jeden pěkný č.ořech nosil v kapse a občas žmoulal v... celý příspěvek > |  | Spartan, 25.9.2017 - i já jsem se s ním dneska mazlil, po vší celoroční dřině je sklizeň pro mě svátek, větší, než jeho koštovačka, jím ty plody-a nejen jablíčka hlavně očima. SPCH |  | Identifikacia dreviny - orech?, 25.9.2017 Není na Světě bylina, aby na něco nebyla... PC je plný info o tom Tom Tome! SPCH |  | Rajčata 2017, 24.9.2017 Já jsem taky z Moravy a dlím na ní snad 99 pr. svého času. Slovensky rozumím dobře-asi i kvůli věku 50+, lásce i k jejich písničkám a nezapomenutelným televizním pondělkům. Zpět k tématu-tolik a tak dobrých rajčat jako letos nepamatuju! A to už něco... celý příspěvek > |  | Co dál s novou révou?, 23.9.2017 Jak pod zem? A drátoví stojí? S plozením pomalu! |  |
|  | Co je to za druh dýně?, 22.9.2017 Taková ňáká pelargonická? |  | Jabloň Lucy, 22.9.2017 Jan S.-Vaše filozofie pěstování mi připomněla tento vtip: Cigán učil koňa nežrat, ten už to skoro uměl, když tu náhle kupodivu zdechl... Nezáviďte, pracujte po svém a potom se přiďte pochválit! SPCH |  | Co je to za listnatý strom?, 22.9.2017 I já bych rád na strom kuk, zdali bříza, nebo buk... SPCH |  | Malinám žloutnou listy a plody jsou bez chuti, 22.9.2017 To se srovná-bude hůř... SPCH |  | Kdo mi hrabe díry na zahradě?, 22.9.2017 Hraboši. |  |
 |
|
|
|