Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Albizie Chocolate - uvadá?, 27.9.2017
Beny, nevyjadřuju se k Vašim A.CH., leč k prvnímu podání tohoto utkání... SPCH
Plíseň na jabloni, 27.9.2017
Nevyrovnaná výživa-strašně moc dusíku, málo vápníku. Pro vlnatku pozvánka na hostinu. SPCH
Příliš pevné uvázání se nejdříve projevuje jako u této řešené rostlliny, výrazné poškození kůry-posouditelné lidským okem je následné, pozdější-ovšem jen v případě, že do té doby stromek nezajde, nebo není vykopnut! SPCH
Další možnost-příliš natěsno uvázaná, o kůl utlačená. SPCH
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 26.9.2017
-až nás budou milióny, naskáčeme na vagóny, rozjedem se do Světa, touží po nás ten i ta! Jo Příroda je MUDr., sype na nás pudr, závoj jemný, pod ním lesk, závidí nám ho i blesk. Za ta nádherná jablíčka napsal SPCH.
Identifikacia dreviny - orech?, 26.9.2017
I Vám Tome dobrý den. Vím o třech exemplářích v okolních lesích. Jsou to už pořádní mackové, mají krásné rovné kmeny, plodů poskrovnu-ty nechávám zvěři, ať si brousí zub. Kdysi, coby kluk, jsem jeden pěkný č.ořech nosil v kapse a občas žmoulal v... celý příspěvek >
Spartan, 25.9.2017
- i já jsem se s ním dneska mazlil, po vší celoroční dřině je sklizeň pro mě svátek, větší, než jeho koštovačka, jím ty plody-a nejen jablíčka hlavně očima. SPCH 
Identifikacia dreviny - orech?, 25.9.2017
Není na Světě bylina, aby na něco nebyla... PC je plný info o tom Tom Tome! SPCH
Rajčata 2017, 24.9.2017
Já jsem taky z Moravy a dlím na ní snad 99 pr. svého času. Slovensky rozumím dobře-asi i kvůli věku 50+, lásce i k jejich písničkám a nezapomenutelným televizním pondělkům. Zpět k tématu-tolik a tak dobrých rajčat jako letos nepamatuju! A to už něco... celý příspěvek >
Co dál s novou révou?, 23.9.2017
Jak pod zem? A drátoví stojí? S plozením pomalu!
Co je to za druh dýně?, 22.9.2017
Taková ňáká pelargonická?
Jabloň Lucy, 22.9.2017
Jan S.-Vaše filozofie pěstování mi připomněla tento vtip: Cigán učil koňa nežrat, ten už to skoro uměl, když tu náhle kupodivu zdechl... Nezáviďte, pracujte po svém a potom se přiďte pochválit! SPCH
Co je to za listnatý strom?, 22.9.2017
I já bych rád na strom kuk, zdali bříza, nebo buk... SPCH
Malinám žloutnou listy a plody jsou bez chuti, 22.9.2017
To se srovná-bude hůř... SPCH
Kdo mi hrabe díry na zahradě?, 22.9.2017
Hraboši.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika