Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyschlý rybník - co dělat, 18.10.2017
S výlovem Vám pomohou fi.Vydra+Kormorán. 
Jabloň - poraďte prosím jakou?, 17.10.2017
Propad je různý-např.fyziologický, v důsledku zmrznutí holátek, poškození škůdci-první vlna obaleče... a poslední propadne Peklu! SPCH
Neznáte ji?, 17.10.2017
Při listování houbařským atlasem se doporučuje prsty naslinit, při sběru neznámých hub raději držte prsty dále od huby! SPCH
Prosím odporúčte jablone do novej záhrady, 16.10.2017
Takže ořešáky-i ty s červeným jádrem-nejen cukrářky Vám přebytky dobře zaplatí! SPCH
Vyschlý rybník - co dělat, 16.10.2017
Dočasným řešením Vašeho akutního problému by mohlo být prohloubení dna, vytvoření tůňky.
Rucna pilka, 13.10.2017
Silky můžu podepsat, poměr výkon cena drtí Narex! SPCH
Babí léto, 13.10.2017
Budiž Přírodě i lidem přáno! Užijte si ho, příliš se na zahrádkách nestrhněte, v lesích se neztrácejte a košíky si plňte jen jedlovkami. A kdo máte dovednost a možnost-foťte prosím ty krásy, podělte se o ně. Dík, SPCH.
Japonský javor zastřihnout či nikoli?, 13.10.2017
A to je právě dobře-odteče jen trocha té vzteklé, divoké , ranky se hned hojí.
Co chybí ve výživě broskvoně?, 11.10.2017
Nejdřív brčál, potom khaki, yelow dneska máme taky-málo čím už jsem si jist- barvou různou hraje list. SPCH
Japonský javor zastřihnout či nikoli?, 11.10.2017
Nechejte to na konec března. SPCH
Ježek - blechy, 11.10.2017
Dobrý večer, dámy i pánové. Nemusí to být žádný Paris, natož Hilton, bohatě stačí festovnější krabice, např. od banánů-samozřejmě s bočním vlezem, shora krytou např.igelitem, starou pláštěnkou, chvojím... -tzn., že je nutno zabránit většímu vlhku a... celý příspěvek >
Ježek - blechy, 11.10.2017
Při psaní nákupního seznamu-což je nutnost pokud tento obsahuje více než tři položky, mi cosi našeptávalo-cihly, prkna, lino...-safra, vždyť už máme postavené, Kaufland to snáď ani nevede? A cestou mě to trklo-nebožtík na silnici-milej zlatej... celý příspěvek >
Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 10.10.2017
Zahraju si na Sibilu, zkusím trochu předjímat-o podnože i to další Honzo chce se zajímat. Vděku se však nedočkáte-taký z toho pojem, že jste vzorem utrpení vzniká z toho dojem! SPCH  
Pes mi přeskakuje plot, 10.10.2017
Jak už psal první odpovídač-zastřešený kotec je nutný. Volný, NEKONTROLOVANÝ pohyb psa mimo domovský prostor je nebezpečný pro něj samotného i pro okolí-živé i neživé... Majitel musí nést plnou zodpovědnost. SPCH
Pinova problém, 10.10.2017
Tak, tak-prachů je dost, jeden říkal, že zdroje jsou. A toho lithia...SPCH
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika