|
Příspěvky uživatele - 157.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyschlý rybník - co dělat, 18.10.2017 S výlovem Vám pomohou fi.Vydra+Kormorán. |  | Jabloň - poraďte prosím jakou?, 17.10.2017 Propad je různý-např.fyziologický, v důsledku zmrznutí holátek, poškození škůdci-první vlna obaleče... a poslední propadne Peklu! SPCH |  |
|  | Neznáte ji?, 17.10.2017 Při listování houbařským atlasem se doporučuje prsty naslinit, při sběru neznámých hub raději držte prsty dále od huby! SPCH |  | Prosím odporúčte jablone do novej záhrady, 16.10.2017 Takže ořešáky-i ty s červeným jádrem-nejen cukrářky Vám přebytky dobře zaplatí! SPCH |  | Vyschlý rybník - co dělat, 16.10.2017 Dočasným řešením Vašeho akutního problému by mohlo být prohloubení dna, vytvoření tůňky. |  | Rucna pilka, 13.10.2017 Silky můžu podepsat, poměr výkon cena drtí Narex! SPCH |  | Babí léto, 13.10.2017 Budiž Přírodě i lidem přáno! Užijte si ho, příliš se na zahrádkách nestrhněte, v lesích se neztrácejte a košíky si plňte jen jedlovkami. A kdo máte dovednost a možnost-foťte prosím ty krásy, podělte se o ně. Dík, SPCH. |  | Japonský javor zastřihnout či nikoli?, 13.10.2017 A to je právě dobře-odteče jen trocha té vzteklé, divoké , ranky se hned hojí. |  | Co chybí ve výživě broskvoně?, 11.10.2017 Nejdřív brčál, potom khaki, yelow dneska máme taky-málo čím už jsem si jist- barvou různou hraje list. SPCH |  | Japonský javor zastřihnout či nikoli?, 11.10.2017 Nechejte to na konec března. SPCH |  |
|  | Ježek - blechy, 11.10.2017 Dobrý večer, dámy i pánové. Nemusí to být žádný Paris, natož Hilton, bohatě stačí festovnější krabice, např. od banánů-samozřejmě s bočním vlezem, shora krytou např.igelitem, starou pláštěnkou, chvojím... -tzn., že je nutno zabránit většímu vlhku a... celý příspěvek > |  | Ježek - blechy, 11.10.2017 Při psaní nákupního seznamu-což je nutnost pokud tento obsahuje více než tři položky, mi cosi našeptávalo-cihly, prkna, lino...-safra, vždyť už máme postavené, Kaufland to snáď ani nevede? A cestou mě to trklo-nebožtík na silnici-milej zlatej... celý příspěvek > |  | Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 10.10.2017 Zahraju si na Sibilu, zkusím trochu předjímat-o podnože i to další Honzo chce se zajímat. Vděku se však nedočkáte-taký z toho pojem, že jste vzorem utrpení vzniká z toho dojem! SPCH |  | Pes mi přeskakuje plot, 10.10.2017 Jak už psal první odpovídač-zastřešený kotec je nutný. Volný, NEKONTROLOVANÝ pohyb psa mimo domovský prostor je nebezpečný pro něj samotného i pro okolí-živé i neživé... Majitel musí nést plnou zodpovědnost. SPCH |  | Pinova problém, 10.10.2017 Tak, tak-prachů je dost, jeden říkal, že zdroje jsou. A toho lithia...SPCH |  |
 |
|
|
|