Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Počasí 2025, 18.9.2025
Tak hlavně neservírovat hovězí wellington vylepšený muchomůrkou zelenou jako ta paní v Austrálilii. Jinak, my chceme babí léto, pane SPCH, žádný konec. 
Broskvoně 2025, 18.9.2025
Pěkné plody mají k těm mým fotkám daleko, ale stejně se těch broskví nemůžu nějak nabažit. Pěkně to rozjíždíš ty a pořádáš parádní výstavky. Úplný festival broskví. Škoda, že se nikdo nepřidá.
Tardibelle, 18.9.2025 Obsahuje fotku
Ano, to máte jistě pravdu, pane PP. Ale zrovna tahle odrůda je jinak dost zajímavá. Ty plody jsou sice nevybarvené, ale dužnina není většinou jalová, je hutná a poměrně sladká, to zase nemůžu "házet flintu do žita" kvůli blbému počasí. Vybarvení je... celý příspěvek >
Prezident, 18.9.2025 Obsahuje fotku
Pozdní slivoň PREZIDENT má špatnou pověst z hledisla citlivosti na moniliovou hnilobu. Letos se dá něco zachránit a byly dokonce více napadené odrůdy jako například Haroma. Z té nezbylo prakticky nic. Tato stará anglická slivoň Prezident má sice... celý příspěvek >
Lotos, 18.9.2025 Obsahuje fotku
Je trestuhodná nedbalost nechat popadat a shnít plody z většiny roubů. Včas jsem si vzpomněl na LOTOS, ale zachránil jsem asi jen čtyři plody. Za takovou lahodnou chuť by se nemusely stydět ani ty nejlepší "mekintošoviny", nebo Gascoigneho a spol.
Broskvoň O´Henry, 18.9.2025 Obsahuje fotku
Tento předposlední plod O´Henry už tak dobrý jako ty minulé plody nebyl. "Zima" kazí kvalitu, nedá se nic dělat.
Velmi pozdní bělomasá broskvoň K2, 18.9.2025 Obsahuje fotku
Vidím zde nejenom oblíbený výraz pana PP - offtopic, ale i to, že jsem si spletl číslo v názvu odrůdy. Správné je zřejmě K2 nikoliv K9 (Broskvoně 2025). Nevím, jaké jsou Cesarini pana MH, ale tyto Davidovy (původem) nebudou tak špatné. Dojem kazí... celý příspěvek >
Tardibelle, 18.9.2025 Obsahuje fotku
Středoevropské září (september)většinou nebývá moc příznivé pro teplomilné druhy jako jsou broskve a meruňky, protože podzim často doráží dosti zprudka, lépe řečeno hlásí se o slovo, ač se nám to líbí nebo ne. Nějaké to globální oteplování není... celý příspěvek >
Těchobuzická, 18.9.2025
Netroufám si tvrdit, co všechno letos šarka ovlivnila a co ne, pane z Koryčan. Například, že chuť Domácí velkoplodé nebyla tak špičková, jako vždy. Ta Těchobuzická neměla ani letos, ani v minulosti všechny plody TOP, ale ty dobře vyzrálé byly... celý příspěvek >
Těchobuzická, 17.9.2025
Těchobuzická po deštích příšerně popraskala... Máme podobnou zkušenost, pane z Koryčan. Velká škoda. Přitom letos byly dobře vyzrálé, pevné plody Těchobuzické s oranžovou dužninou chutnější než Domácí velkoplodé a Tuleu Grasy. Většinou to mám... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 17.9.2025 Obsahuje fotku
Máte nádherné Fardao, pane PeterPe. Nejvíce si od těchto pozdních septembrových meruněk slibuje pan MH a já se k němu přidám. Ne, že bych čekal tak vysokou kvalitu jako třeba od augustové Farely, ale lepší mít něco v septembri, než přetlak meruněk v... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 15.9.2025
Zdravím do "Ficostánu", Korzáre Korzároviči.  Na té sledovanosti máš největší zásluhu ty. Moji "bledí jezdci" (nevybarvené plody) nikoho moc nezajímají, zvlášť když se jedná o běžně pěstovaný sortiment. Já to fotím už ze zvyku, nebo aby bylo... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 15.9.2025
Vlastně jsem takovou odpověď čekal a dělá to tak kde kdo. Takže Regina F1, dobře. 
Počasí 2025, 15.9.2025
Teda, pane PP, vy nám dáváte s tím počasím zabrat. Chápu, že pro vás je toto řádné podzimní počasí, ale třetí den zataženo, zima jak v psírně. Už jsem si nějak odvykl. Vzpomínám na obrázkový kalendář Josefa Lady, kde píše, že v srpnu za každým... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 14.9.2025 Obsahuje fotku
Těžko říct, Martine, Diana by měla být barevnější než původní Elberta. Stromy jako Diana a Flaminia, Harbel jsou odsouzeny u mě k zániku, jelikož jsou na BV-A. Flamin Fury do jisté doby prosperoval, ale nyní už přestal růst a listy jsou zeleno žluté.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika