Příspěvky uživatele - 248.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké květiny na balkon jižní strany?, 14.2.2015
Na jih jsou ideální muškáty - snášení opominutí zálivky. Jinak jsou na slunci pěkné gazánie.       Lída
Co budeme sázet do truhlíků na jaře?, 14.2.2015
Je ještě moc brzy. Co jsem se dívala, mají u balkonovek psané, že nabídka bude až březen, někde i duben.           Lída
Kadeřavost - postřik dnes?, 13.2.2015
No postřiky už mám doma, tak jen namíchat  ;-))   Lída
Kadeřavost - postřik dnes?, 13.2.2015
Lískám se sice jehnědy natahují, ale nepráší ani trošku, a na SAT 7 je taky ještě málo  ;-))         Lída
Staré pomologické příručky, 13.2.2015
Už ne, díky, už jsem sehnala i poslední -Wagenerovo  :-)))    Ale právě že ti, co nabízejí staré odrůdy, je většinou mají jako PK a VK. Časem možná pořídím ještě Gascoigneho, ale zatím nemám místo, kam ho dát.  ... celý příspěvek >
Staré pomologické příručky, 12.2.2015
Mýlíte se - staré odrůdy na VK se seženou, ale na ČK téměř ne...  Lída
Staré pomologické příručky, 11.2.2015
Zkuste si zadat do vyhledávače Boček Hoštětín ("Ovocné dřeviny v krajině", "Speciální pomologie jabloní").  Jinak o pěstování jabloní mám knihu "Pěstování jabloní" od Antonína Dvořáka (asi shoda jmen ), vydanou SZN Praha 1980. Vysokokmeny... celý příspěvek >
Kniha o okrasných keřích?, 10.2.2015
oprava - Mirko Mojžíšek      L.
Kniha o okrasných keřích?, 10.2.2015
Zmiňovaná knížka vyšla i v kapesním vydání, to mám pro změnu já. Další, co mám, jsou "Okrasné dřeviny pro zahrady a parky" (Václav Hurych), "Kompletní encyklopedie stromů a keřů" (Nico Vermeulen) a dražší pouze o listnatých "Encyklopedie listnatých... celý příspěvek >
Hortenzie latnatá ´Vanille Fraise´, 9.2.2015 Obsahuje fotku
Květenství Pinky Winky
Hortenzie latnatá ´Vanille Fraise´, 9.2.2015 Obsahuje fotku
Malé květenství Vanille Fraise
Hortenzie latnatá ´Vanille Fraise´, 9.2.2015
Měla by to snést, ale lepší je mírně kyselá zem a pro latnaté hortenzie plné slunce. Mám ji, ale malou z řízku, měla zatím dvě malá květenství. U nás se zatím ale všem u ní laty květů váhou poněkud sklánějí. Osobně mám raději Pinky Winky, má laty o... celý příspěvek >
Určení okrasné trávy, 9.2.2015
Ona existuje Stipa gigantea (skoro 3m), ale vyšší kavyly mají listy dole u země a tu výšku dělají jen stébla s květenstvím. Ta tráva na fotce má listy do 3/4 výšky trsu...           Lída
Podle adresy na stránkách je to Los Angeles. L.
Miscanthus to určitě není, tomu se dělí klásek květenství do paprček hned dole z jednoho místa, tady na fotce se ty třásně oddělují postupně. Ještě mne napadlo, jestli to není něco z druhu Sorghastrum, moje "indiánská tráva" vypadá podobně, ale je... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika