|
Příspěvky uživatele - 248.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké květiny na balkon jižní strany?, 14.2.2015 Na jih jsou ideální muškáty - snášení opominutí zálivky. Jinak jsou na slunci pěkné gazánie. Lída |  | Co budeme sázet do truhlíků na jaře?, 14.2.2015 Je ještě moc brzy. Co jsem se dívala, mají u balkonovek psané, že nabídka bude až březen, někde i duben. Lída |  |
|  | Kadeřavost - postřik dnes?, 13.2.2015 No postřiky už mám doma, tak jen namíchat ;-)) Lída |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 13.2.2015 Lískám se sice jehnědy natahují, ale nepráší ani trošku, a na SAT 7 je taky ještě málo ;-)) Lída |  | Staré pomologické příručky, 13.2.2015 Už ne, díky, už jsem sehnala i poslední -Wagenerovo :-))) Ale právě že ti, co nabízejí staré odrůdy, je většinou mají jako PK a VK.
Časem možná pořídím ještě Gascoigneho, ale zatím nemám místo, kam ho dát. ... celý příspěvek > |  | Staré pomologické příručky, 12.2.2015 Mýlíte se - staré odrůdy na VK se seženou, ale na ČK téměř ne... Lída |  | Staré pomologické příručky, 11.2.2015 Zkuste si zadat do vyhledávače Boček Hoštětín ("Ovocné dřeviny v krajině", "Speciální pomologie jabloní"). Jinak o pěstování jabloní mám knihu "Pěstování jabloní" od Antonína Dvořáka (asi shoda jmen ), vydanou SZN Praha 1980. Vysokokmeny... celý příspěvek > |  | Kniha o okrasných keřích?, 10.2.2015 oprava - Mirko Mojžíšek L. |  | Kniha o okrasných keřích?, 10.2.2015 Zmiňovaná knížka vyšla i v kapesním vydání, to mám pro změnu já. Další, co mám, jsou "Okrasné dřeviny pro zahrady a parky" (Václav Hurych), "Kompletní encyklopedie stromů a keřů" (Nico Vermeulen) a dražší pouze o listnatých "Encyklopedie listnatých... celý příspěvek > |  | Hortenzie latnatá ´Vanille Fraise´, 9.2.2015  Květenství Pinky Winky |  |
|  | Hortenzie latnatá ´Vanille Fraise´, 9.2.2015  Malé květenství Vanille Fraise |  | Hortenzie latnatá ´Vanille Fraise´, 9.2.2015 Měla by to snést, ale lepší je mírně kyselá zem a pro latnaté hortenzie plné slunce. Mám ji, ale malou z řízku, měla zatím dvě malá květenství. U nás se zatím ale všem u ní laty květů váhou poněkud sklánějí. Osobně mám raději Pinky Winky, má laty o... celý příspěvek > |  | Určení okrasné trávy, 9.2.2015 Ona existuje Stipa gigantea (skoro 3m), ale vyšší kavyly mají listy dole u země a tu výšku dělají jen stébla s květenstvím. Ta tráva na fotce má listy do 3/4 výšky trsu... Lída |  | Určení okrasné trávy, 9.2.2015 Podle adresy na stránkách je to Los Angeles. L. |  | Určení okrasné trávy, 9.2.2015 Miscanthus to určitě není, tomu se dělí klásek květenství do paprček hned dole z jednoho místa, tady na fotce se ty třásně oddělují postupně. Ještě mne napadlo, jestli to není něco z druhu Sorghastrum, moje "indiánská tráva" vypadá podobně, ale je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|