Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 1.12.2016
Živiny jsou OK. Jde o bakteriální znečištění plodů. V.
První pdf jsem prolétl. Ten compost tea dělají z kravského, nebo koňského hnoje. Takové věci je sice možné aplikovat na brambory, ale ne na rajčata. Statková hnojiva v jakékoli formě nesmí z pochopitelných důvodů přijít do kontaktu s nadzemní... celý příspěvek >
Nechtěl jsem diskusi utnout. Byl bych rád, kdyby kolega ze Slovenska v diskusi pokračoval. Proti vyčteným informacím také nic nemám. Výsledky výzkumu pro mě mají větší vypovídající hodnotu než subjektivní pocity. V.
Pro vznik infekce potřebujete: 1. hostitele - máte vždy 2. podmínky pro vyklíčení spór (doba ovlhčení listu+teplota) potřebujete vzdušné stanoviště, nestíněné od východu, aby rychle oschla rosa. To jsou věci, které lze ovlivnit. 3.... celý příspěvek >
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 30.11.2016
Přípravek Natrisan dodává Biocont. Je to ta zmiňovaná soda. Myslím, že kdyby měla účinek na plíseň bramborovou, určitě by to zmínili. Obecně se mi ale mikrobiální přípravky v boji proti nadzemním houbám nepozdávají. V půdě to ale může být... celý příspěvek >
Margaryta, 29.11.2016
Projel jsem si EVIGEZ a je tam odrůda Margetica, kterou do Holovous darovaly Bojnice. Doplňkové údaje bohužel chybí. V.
Bohemia, 29.11.2016
A co název Rubín, ten je vpořádku? Jabloňovou odrůdu Rubin jsem našel ve Spise Pomona Bohemica od Matějě Rosslera z r.1795. Je pod číslem 210. Pomona Bohemica je dostupná online. V.
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 28.11.2016
Napadají mě dvě možnosti: 1. pěstujte odolné odrůdy 2. pěstujte pod střechou (mám na zápraží pod převisem střechy a není problém). V.
Podpnik m25, 27.11.2016
No pan Kaněra tak nějak hází do jednoho pytle M25, M7 a A2. Obecně se ale tvrdí, že M25 je jak A2, M7 jak MM106 a M26 někde mezi M9 a MM106. V.
Houbové choroby (plíseň) na kořenech výpěstků slivoní ze školky, 27.11.2016
Červené tečky bude Nectria cinnabarina. Jak vypadá taková odborná výsadba? Po vašich litaniích s podnožema z Holovous bych si na vás moc nevsadil. Není ta "bílá plíseň" kořenové vlášení? V.
Zahradní trpaslíci, 26.11.2016
Lidová tvořivost je úžasná. Ve sklářských oblastch bývají na předzahrádkách skalky ze skelné strusky. Vyděl jsem i skalku dotvořenou figurkama dinosaurů. To byla teprve podívaná.Trpaslíci jsou germánský symbol plodnosti... Znáte Trnkovu Zahradu? Tam... celý příspěvek >
Bohemia, 23.11.2016
Pěkný klidný strom.Přírůstky jsou krátké, přitom listy velké a sytě zelené. Pomohl jste tomu nějak? Proti tomu stromek v pozadí moc klidný není. Nemáte na něm proliferaci? V.
Bohemia, 22.11.2016
Vřetena z Rubinoidů jsou trochu problematická. Standardní spon 3.5*1m je pro ně nedostačující. V prvních letech se musí ohýbat, aby nastoupila do plodnosti, která jí bude brzdit. Relativně úzké Rubíny jsem viděl u pana Buzrly. Na přelomu května a... celý příspěvek >
Co to je za strom?, 21.11.2016 Obsahuje fotku
U nás roste taky V.
Odstup postřiků, 18.11.2016
Vápno má mimo jiné také desinfekční účinek. Nevidím důvod čekat. Směs vápna a mědi se využívá třeba v bordeauxské jíše. V.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika