Příspěvky uživatele - 209.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zena a pila - poradi nekdo?, 12.5.2014
To máte pravdu, ale kvůli bezpečnosti s kabelem a nezkušenosti bych to raději nedělal.  Nehledě na to, známe půjčovny. Něco se rozbije a platíte, že by Vás vyšlo levněji zaplatit někoho za práci.
Jaký křovinořez do lesa, 12.5.2014
Upřímě, ani jeden z nich. Mtf. nekomentuji. Hitachi nemá do lesa potřebný výkon a je těžký na svůj výkon. Potřebujete silný, výkonný a hlavně spolehlivý křovinořez, protože jej budete používat na sezonní práci a čekat třeba měsíc na ND, to určitě... celý příspěvek >
Stihl MS 461, 12.5.2014
Možná ložiska na klikovce, jako mě u MS 440.
Problém pily Stihl 017, 12.5.2014
Neměl jste pilu několik měsíců odstavenou?  Mě tohle MS 211 po půl roce odstavení dělala také. Volal jsem do servisu a tam mi řekli, že tohle malé pilky občas dělají. Doporučili mě ji "rozhýbat". Vyměnil jsem novou svíčku a pila startovala a... celý příspěvek >
Zkáza hrušky - čím stříkat hálčivce, 12.5.2014
Ono by se nevyplatilo objednat přes net pouze jeden přípravek. Za ušetřené peníze zaplatíte dopravu a balné. Ve finále už je jedno, jestli koupíte balení Sanmite za cca 300 Kč. Třeba budete mít štěstí a někdo Vám přípravek  "odsype".
Zena a pila - poradi nekdo?, 12.5.2014
Podle mě je Petro pro Vás zbytečné kupovat elektrickou pilu, pokud ji chcete pouze na průřez ovocných stromů. Jednak, jak zde již bylo napsáno, kabel vám bude na stromě překážet a velmi snadno a rychle můžete přijít k úrazu. Jak máte vysoké... celý příspěvek >
Zkáza hrušky - čím stříkat hálčivce, 12.5.2014
Zkuste se poptat na přípravek Magus 200 SC. 10 ml vychází od 80 Kč.
Zena a pila - poradi nekdo?, 10.5.2014
Mezi Stihlem a Husqvarnou by jste si nevybrala? Hecht bych Vám určitě nedoporučil.
Drtič větví Vares Shark, 4.5.2014
Pravděpodobně tam ještě není přivařené madlo pro transport. Těžší možná je, ale alespoň ho snadno nepřevrátíte při drcení nepoddajných větví. Je to opravdu kvalitní český výrobek.
Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014
Jenže tazatel nechce za sebou tahat kabel,proto si zvolil benzínovou sekačku. Upřímě, po mých zkušenostech s elektrickými, tak jsem se raději také rozhodl pro benzínovou. Rychle jsem si odvykl smotávání kabelu a přehazování přes překážky. Díky... celý příspěvek >
Poradí někdo co s okousaným smrčkem?, 3.5.2014
V jaké lokalitě se smrček nachází, těžko můžeme posuzovat. Může se také nacházet v zahradě na konci obce s pár domy poblíž pole a lesa, kde by výskyt srnčí zvěře byl možný. Nebo může jít o samotu, hájenku. Možností je několik.  Více musí... celý příspěvek >
Je to Stando, jak píšete. Stromek poškodil mladý srnec. Co se týče dotazu výše. Stromek je dost pružný a jen tak lehce se při výtluku nezlomí.
Zapoměl jsem dodat, že stromek je poškozený tzv. vytloukáním paroží srnce, jak již zde bylo řečeno. Srnec se tímto způsobem zbavuje lýčí (kožní obal),kterým měl obalené parůžky. Lýčí se právě zbavuje odíráním o kmeny a stromky. Z výtluku se ze... celý příspěvek >
Okousaná část uschne a zůstane Vám na zahradě malá bonsai. Buď poškozenou část stromku ustříhněte a zbyde vám na zahradě bonsai, kterou si můžete zastříháváním tvarovat a nakonec to nebude vypadat tak hrozně, nebo stromek vykopejte a nahraďte novým.
Tvrdost dřeva, 3.5.2014
Ke změření tvrdosti dřeva se používá test Janka, který spočívá o zatlačení ocelové kuličky 0,444 palců její poloviny do testovaného dřeva. Čím vyšší číslo, tím je dřevo tvrdší. Jednotkou je kg na cm2. Tvrdost se dělí do šesti skupin, kde 1. je... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika