Příspěvky uživatele - 38.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 16.2.2015
103 co předvádíte, je až směšné. Napřed se výfuk s katem 643 ip rozehřeje do ruda, teď už je jestli tam je obyčejná síťka nebo ne. Velmi zavádějící a nepřesné informace tu vytváříte.
Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 15.2.2015
O které hobby solovce je řeč?
Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 13.2.2015
Olejobrak stačí také je to značka ideál pro české kutily, kteří si na tom sami dělají opravy a mají radost z ne- vyhozených peněz. 350C je super vybavený stroj, kde se nebojím, že něco upadne a že se přehřeje motor. Žádný smrad start s pomocnou... celý příspěvek >
Dolmar PS 350, PS 420, 7.2.2015
Lišta s řetězem je spotřební materiál. Já mám na 350 SC 3 lištu, první byla origo s jedním středovým nýtem, teď mám Oregon se 3 nýty. Tato lišta je robustnější a vydrží zápichy a těžké nasazení. Řetězy Oregon 91 VXL jsou v pohodě. 350/420, C, SC... celý příspěvek >
Jakou pilu na zahradu, 31.1.2015
Chytrolín promazává spojku, má se mazat jehlový ložisko na spojkovym bubnu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika