Příspěvky uživatele - 74.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Živý plot u rybníka, 29.1.2015
Ještě doplním, jde mi o stínění v létě - rybník už je nyní stíněn těmi velkými stromy - plot je na jižní straně rybníka tak že vše co tam roste ho stíní. A nechceme ho mít celý ve stínu - není zas tak velký a časem ho chceme upravit na... celý příspěvek >
Živý plot u rybníka, 29.1.2015
Myslela jsem že topol je strom to fakt nevyroste výš než ty 3 metry? 
Sekačka pro velký vlhký pozemek, 29.1.2015
Poradíte někdo jakou benzínovou sekačku koupit pro pozemek oko 4tism2. Pozemek je místy hodně vlhký - na několika místech vyvěrají mikropotůčky - v podstatě je to prameniště, tak že se bojím traktůrku, že by zapadl a proto chci... celý příspěvek >
Živý plot u rybníka, 29.1.2015 Obsahuje fotku
Poradíte mi jaké keře použít k plotu, který je na hrázi rybníka? Musí to být něco co není nutné pravidelně stříhat, protože tam v podstatě není přístup ideálně aby to ten břeh rychle i zpevnilo, protože se začíná bortit. Preferuju spíš něco... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika