|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Javor cukrový - tvarování koruny, 4.3.2015 Z té fotky se toho moc nedá poznat, navíc nepíšete co mý být výsledkem.
Já bych to ostříhal tak, ře bych rovnou ostříhal všechno co tam nechcete a nechal jen to co vám hodí. Je to javor, takže ten snese v řezu moc. Nechávat tam nějaké větvičky... celý příspěvek > |  | Prorůstání kořenů stromů do záhonu, 4.3.2015 No já nevím co se tu řeší, předpokládám, že jste záhon na podzim zryli, tím jste kořeny odstranili, takže teď můžete v klidu sazet. Během roku tam zas těch nových kořenů moc nenaroste a na podzim to zase zryjete a tím ty nové kořeny zas zlikvidujete.... celý příspěvek > |  |
|  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 3.3.2015 A proč se zas nějaký rozumbrada plete do diskuze, které nerozumí?
Tady se bavíme se o tom, aby "péče" o trávník zabrala co nejméně času, ne o tom jak udělat dokonalý trávník. |  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 3.3.2015 Při mulčování se musí sekat asi často, aby posekaná tráva nebyla dlouhá a nadrtila se, že?...a proč by nemohla být dlouhá? |  | Kompost - postup - vrstvenie, 3.3.2015 Zraje rychle - prosivany se da použít za 6 měsíců....jenom jestli nekecáte, pochybuji, že když to tam dáte v září, že to v dubnu můžete použít. Tak prosím nelhat a navalit nám tu šrouby do hlavy.
|  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 3.3.2015 1000 m2 posekáte obyčejnou benzinovou rotační sekačkou s velikostí kolem 50 cm tak za hodinu, když nebudete sbírat trávu a nebude vám vadit, že to nevypadá jak anglický trávník. A jak často by se to muselo sekat? To záleží i natom jaká tráva... celý příspěvek > |  | Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 2.3.2015 Dvoják... na funkci (plodnost) to nemá vliv.
Tak je jasné, že dvoják se sám vždy neodstraní, že ten musíte ufiknout, když vám vadí. Ale jde jen o jeden střih ve vhodnou dobu. |  | Kdy řízkovat?, 2.3.2015 No super rada, akorát rádce nepodotkl nepodstatnou maličkost. A sice tu, že se řízky z jívy moc neujímají. Dá se i říct, že to neujímání je 100 %. |  | Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 2.3.2015 Super! Mezi 5 a 6....no mi se to moc super nezdá, to už je mnohem ale mnohem lepší nedělat nic. Třešeň si udělá korunku sama i bez řezu, a tím víc to platí v případě, že se u toho moc nemyslí. |  | Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 2.3.2015 Vlastně jsem nad budoucností stromku nijak nepřemýšlel....no to je to jak se říká dvakrát měř (mysli), jednou řež.
Kolik let asi tak trvá, než třešeň dosáhne maximální velikosti?...30 a víc
|  |
|  | Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 1.3.2015 Nenapsal jste, co z toho chcete vypěstovat. Pokud velký strom tak při větvení ve výšce 60 cm získáte obří keř, tak by snad bylo nejlepší pak ořezat to spodní patro, a možná i to druhé a nechat nejpřímější výhon a na tom pak kousek výše zapěstovat... celý příspěvek > |  | Pařeniště bez hnoje, 27.2.2015 Kdo se bojí, ať se nechá očkovat. Kdo se bojí očkování, ten ať se bojí. |  | Pařeniště bez hnoje, 27.2.2015 Teda Stando to je skvělý návod, ale docela by mne zajímalo, jestli už tento postup někdy někdo realizoval.
Pro upřesnění: Kolik vody a jak horké je třeba na prolití 100 kg hnoje, a jaká počáteční a konečná teplota se předpokládá u toho hnoje a... celý příspěvek > |  | Pařeniště bez hnoje, 27.2.2015 hnůj koňský, který může a nemusí být zdrojem tetanu,,,,to je zpráva jak z radia Jerevan.
Takže opravené vysilání zní: Nejedná se o tetanus ale metanus, tedy ne o metanus ale o metan. A neobsahuje ho końský ale kravský hnůj, ale nejde o hnůj ale o... celý příspěvek > |  | Co teď s rychlenými cibulovinami a primulkami?, 26.2.2015 Taky máme, já myslím, že nepotřebujou chlad, máme je doma v teple, v půlce dubna květináčky vyhodím ven a časem zasadím.
Proč by měly mít chlad, venku když odvetou a přijdou o listy, tak mají taky teplo. |  |
 |
|
|
|