Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň Redhaven po výsadbě, 20.3.2015
Naopak u otevřené zlomeniny stehenní kosti si samotná příroda neporadí...dovoluji si oponovat. Sám jsem byl svědkem samovolného vyléčení otevřené zlomeniny stehenní kosti. Kdysi se nám dobelhal domů kocour, měl zlomenou zadní nohu ve stehně a z rány... celý příspěvek >
Ochrana proti srnkám, 19.3.2015 Obsahuje fotku
Nám se osvědčili proti srnkám plastové chráničky, máme to venku před plotem na švestkách 2-3 roky a zatím si toho nevšímají, i když tam během té doby zlikvidovali několik kéřů, které nebyly nijak chráněny. Srnky se nám tu promenují hned vedle plotu a... celý příspěvek >
Ochrana proti srnkám, 19.3.2015
Plot z tech lan asi proti srnkam moc funguvat nebude. Tady vedle maji takto oploceny dve zahrady, misto lan tam maji ostnaty drat vzdaleny tak 30 cm a srnky tim bezne prolezaji (tim spis kralici). A videl jsem je i preskocit plot vysoky kolem tech... celý příspěvek >
Výroba moštu, 18.3.2015
Jestli chcete experimentovat, tak tam místo toho jablka dejte kousek kvasnic.
Prosím o určení rostlin, 16.3.2015
Já bych si tipnul, že ta "kalina" by mohl být javor. Pupeny se mi tam na kalinu moc nezdají, ale ty bohužel nejsou na fotce dost ostré.
Prosím o určení rostlin, 14.3.2015
takže nevím jak se o ně postarat teď na jaře..a když vám řeknu, že třeba ten předposlední je to čemu prostý lid říká zlatý déšť, tak by mne zajímalo, jak se o takový keř na jaře postaráte.
Řez myrobalánu, 12.3.2015
Když nanapíšete jaké to mělo kořeny, tak se nedá nic poradit. Ovšem podle mých zkušeností s nákupem podobně velkých stromků, by se to mělo nejspíš úplně ostříhat, nechat jen tak 3-5 větví dlouhých tak do 20 cm. V opačném případě bych si tipnul, že to... celý příspěvek >
Řez asi dvouleté broskvoně, 11.3.2015
Bych řekl, že vám radí ten řez zbytečně velký. Je jasné, že jste to prvním rokem málo zastřihl, ale stříhat to druhým rokem tam, kde to mělo být střihnuto loni, se mi nezdá moc dobrá rada.
Špatně zasazený rybíz?, 11.3.2015
No sice pozdě, ale přece. Myslím, že místo toho, že se zabýváte takovým nesmyslem, jako je, jak to máte hluboko zasazené, byste si měla kolem těch rybízů porýt a odstranit tu trávu a pohnojit a potom by vám to rostlo. Jak je pro zdejší radílky... celý příspěvek >
Pergola, 10.3.2015
Podívejte se po okolí, někde na dvorku uvídíte altán se stojkami 20 x 20 cm a na střeše trámy15 x 20 cm, tam to nejspíš projektoval pan domácí a pořádně to předimenzoval.  Jo a ještě to bude mít betonové základy aspoň metr a půl hluboké. No... celý příspěvek >
Lze zkrátit kmen?, 9.3.2015
Proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite. A co takhle urezat ten kmen a nechat narust novou korunu se spicich ocek?
Návod na výsadbu větrolamu, 9.3.2015
Tak, tak, ony stejně žádné stromy vás před větrem neochrání, si tam vysaďte něco co je aspoň k užitku, švestky, třešně, ořech... Všechno na nějakých vzrústnějších podnožích. a když to nebudete moc stříhat,  a necháte to růst jak dříví v lese,... celý příspěvek >
Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 6.3.2015
Jaká bubnovka, kdo tam mluvil o bubnovce? A kmínky bez kůry? To se spíš oholí křoviňákem než rotační sekačkou. Viděl vůbec někdy křoviňák?
Vysoký neprůhledný živý plot, 6.3.2015
Bobkovišeň...podle mne ne moc dobrá rada, ráda v zimě namrzá, a pak máte na jaře třeba půl keříku suchého (namrzala i ve Zlíně, tam je taky těch 200m) a že by to byl nějaký rychlík v růstu, tak to jsem teda taky nepozoroval. A taky si nějak... celý příspěvek >
Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 6.3.2015
Dělám to podobně, ale nějak nechápu proč to tou sekačkou neposekáte kolem plotu a kolem stromů, není přece žádný problém jet kolem plotu a objet kmínek stromu. Proč ten křoviňák?
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika