|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předčasné sázení brambor a vysévání semínek, 31.3.2015 Já to vždycky beru tak, že když naroste, tak je to dobře. No a když nenaroste, tak je v záloze pečlivá zahrádkářka maminka, a když ani té nenaroste, tak je tu supermarket. A tam naroste vždy! |  | Jak se zbavit bukvic na zahradě?, 31.3.2015 A kde klíčí? Na záhonech? V trávníku? |  |
|  | Předčasné sázení brambor a vysévání semínek, 31.3.2015 No a co uděláte, když vám někdo řekne, že je to průšvih? Půjdete ty brambory vykopat a dáte je zpátky do sklepa? Na ředkvičky se ani neptám, tam jsou ty semínka tak malé, že byste je těžko z té hlíny vybírala.
Tož co poradit, jestli jste věřící,... celý příspěvek > |  | Záchrana ovocných stromů, 31.3.2015 Ty stromky jsou zdravé a žádnou záchranu nepotřebují. Co by jim prospělo, tak je prostříhání, ale to není totéž co záchrana. Takže zkuste ten svůj dotaz nějak líp formulovat.
|  | Cesmína - Ilex x meserveae 'Blue Prince', 31.3.2015 Máme tři cesmíny, každou jinou, ale nevím jaké. Ovšem vypadají všechny celkem podobně a to škapózně (pokud nevíte co je to škapa, tak tak se v rodině mé manželky nazýva něco, o čem by jste nikdy neřekli, že je to hezké). kromě toho, že přírůstají... celý příspěvek > |  | Jak připevnit síť na plot proti větru?, 31.3.2015 Plot stavěla plotařská firma...tak to my máme stejné, samozřejmě pokud jste si nedohodli s nima něco jiného, tak tam máte ty nejlevnější sloupky, jako my, čili s dost tenkými stěnami, na pletivo to v pohodě stačí, ale dát na to nějakou zábranu, která... celý příspěvek > |  | Růže v nádobách - větší, 31.3.2015 Ferdo Guru, váš tip by nevyšel....Květa jen mele, nejspíš to nikdy nezkoušela, a já jo, takže vím o čem píšu. Párkrát jsem doma zkoušel pěstovat na okně zakrslé růže, vždycky hezky kvetly a kvetly až úplně uschly. |  | Růže v nádobách - větší, 29.3.2015 uvažuju ale, jestli bych je mohla mít v nějaké větší nádobě, myšleno třeba 50 l a přenášet je na zimu jako např. oleandry....bych si tipnul, že jestli růži přenesete na zimu do tepla, tak že chcípne. |  | Poznáte strom?, 29.3.2015 My máme podobně narašenou střemchu... tu střemchu normálně poznám i bez listů podle větviček, ale u těch fotek si nebývám moc jistý.
Bych ten stromek doma nenechával, bych ho vypakoval ven, za pár týdnů bude mít listy a pak už se to spíš... celý příspěvek > |  | Jak pohnojit staré stromy trávníku?, 28.3.2015 Ja nemudruju a rozhazuju. Taky si rikam, ze horsi to nebude. Rozhazoval jsem cererit pred par dny. |  |
|  | Travni smes na sluna mista, 27.3.2015 Jak je to myšleno? No jen mne tak napadlo, při pohledu na tu fotku, že tam celou zimu nejspíš nebylo šlápnuto, a že tam tedy ani neprobíhají žádné dětské hrátky. Tak jsme mne teda potěšil, že mám dobrý odhad.
|  | Travni smes na sluna mista, 27.3.2015 Hezký trávník.
A můžu se zeptat: A co děti, mají si kde hrát? |  | Propjení IBC material, 27.3.2015 No a co to místo nějakých kolínek propojit dole hadicí? |  | Růže svraskalá a dužnoplodá, 27.3.2015 Nepříjemné odnožování....Teda, co se kolem toho odnožování nadělá keců. Pokud máte kolem trávník a sekáte ho, tak si ani nevšimnete, že tam něco odnožuje. No a pokud je to někde jinde, tak si nesmíte myslet, že roste sto odnoží denně a že je s tím... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 26.3.2015 Neznám definice, ale může se stát, že na stejné ploše, kterou nijak neobdělávám naroste na váhu větší množství nějaké lebedy než na obdělané ploše třeba té mrkve. Takže pak by úrodnost neobdělaného pozemku s lebedou mohla být větší než toho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|