|
Špičák Grace Star Gisela 5, 11.5.2015 Ono už je zakládání korunky pár minut po dvanácté, předpokládám, že už tam plno pupenů vypučelo a nejspíš už začaly přirůstat nové větvičky.
Takže si rozmyslete jak vysoký chcete kmínek, přidejte nad tu výšku pět šest pupenů a šmyk, nejlépe... celý příspěvek > |
 |
Odrané túje - co je poškozuje?, 11.5.2015 Nejspíš srnec.
A co pomůže? Zkuste nastražit pár ok nebo zkuste čekanou s kuší, ať si aspoň trochu vykompenzujete škody.
|
 |
|
 |
Výměna nože u sekačky na trávu, 10.5.2015 Bych jeste pripojil otazku. Jak velkou travu chcete mulcovat a na jak malou? |
 |
Milionbels, 10.5.2015 Poradil bych vymenit prodejce a truhliky nechat tak jak jsou. |
 |
Popínavka na pergolu, 7.5.2015 Když máte révu na pergole, tak ji nemusíte stříhat, můžete ji nechat ať si roste jak chce a odstřihnete jen to co vadí, ale to se týká všech popínavek. |
 |
Popínavka na pergolu, 7.5.2015 Wistárie kvete teď, za pár týdnů odkvete a pak už na ni včely nepůjdou. |
 |
October glory, 7.5.2015 Nevím, kolik jste už sadil podobně velkých stromků a netuším jaký je u vás problém ale mám plno podobných zkušeností. Mimo jiné i s nějakým červenolistým javorem.
Před pěti lety jsem zasadil větší červenolistý javor s hezkou korunkou, byl... celý příspěvek > |
 |
Jak velkou nádobu pro pěstování?, 7.5.2015 Rajčata pěstuji na terase v květináčích tak od 5 do 20 litrů, dávám je do květináčů, které mám zrovna volné, cosi tam naroste, ale ve srovnání s rajčaty co mají třeba sousedi ve volné půdě je to horší. Ale na druhou stranu pro mou Berušku to k jídlu... celý příspěvek > |
 |
Pámelník - starost o něj, 7.5.2015 I když není pámelník podle názoru některých hloupějších zahrádkářů moc oblíbený, tak mám pár keřů. No a představte si, že ten můj je co k čemu i když ho nestříhám. To je co?! |
 |
Popínavka na pergolu, 6.5.2015 Chmel. A jako bonus si můžete pořídit domácí pivovar. |
 |
|
 |
Rychleji rostoucí jehličnany, 6.5.2015 Nejrychleji roste plot ze smrkových prken. Požadované výšky může dosáhnout během několika dnů a pak už nikdy nepřeroste požadovanou výšku, může být i dokonale neprůhledný, teda pokud nevypadne nějaký suk. |
 |
Třešeň odolná praskání v dešti, 2.5.2015 Kasandra. Je větší než Burlat a možná méně praská....a dokáže te nějak odhadnout o kolik méně praská? Například třeba u burlatu praskne 17 plodů z 21 a u kasandry jen 16 z 20.
|
 |
Jak rozmnožit sedmikrásku v trávníku, 2.5.2015 No rozumný člověk by otrhal něco co obsahuje semínka: Myslíte, že když třeba otrhám květy třešní a zanesu si je domů, tak se mi ty květy přemiškují na plody? |
 |
Patří do samozavlažovacího truhlíku drenáž?, 1.5.2015 Nejspíš to nutné není, neděláme drenáž ani do normálních truhlíku a kytky rostou. |
 |
Rozdeleni zahrady plotem a pes, 29.4.2015 Ono s tím hrabáním jde i o to co je za psa. Už jsme měli plno psů a někteří se snažili podhrabat a jiní ne. Třeba NO se moc nesnažil podhrabat, zato takový bígl nebo husky o to usilovali jak diví. Ono to může být různé i kus od kusu toho samého... celý příspěvek > |
 |