|
Příspěvky uživatele - 81.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou motorovou pilu?, 10.1.2015 Zmerať zrýchlenie pre výrobcu problém nie je. Myslím si, že pri kontrole a nastavovaní píly u výrobcu na skúšobnej stolici tento údaj automatický vygeneruje test. Len je škoda že napr. v profi triede to nie je povinný údaj. Jaro Š. |  | Jakou motorovou pilu?, 10.1.2015  Z týchto obrázkov je vidno že Dolmar 6100 používa odlišný typ predvýplachu.Podľa mojich informácií sa od 5000 ot/min prepne krídlová membrána za karburátorom. Keď som sa pýtal zamestnanca Dolmaru zo servisu v centrále Banská Bystrica na spoľahlivosť... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou motorovou pilu?, 10.1.2015  Piest STIHL 390 |  | Jakou motorovou pilu?, 9.1.2015 Opravoval so od značky STIHL aj tieto modely 180, 211, 039. 039 som používal 14 rokov, 180 sme používali na čistenie mladého porastu, 211 má brat cca 5 rokov na palivové drevo. Rozdiely medzi týmito modelmi napr: 039 má oveľa lepšiu kľuku, ložiská... celý příspěvek > |  | Dolmar, 9.1.2015 S 32C mám vyrezaných cca 20 nádržiek a zatiaľ šliape v pohode. Je to kocúr na konáre a čistenie sadov. Na hobby pílu má pomerne rýchly nástup do otáčok avšak max otáčky sú nižšie. S 420SC máme s bratom vyrezaných cca 30 nádržok paliva.Táto píla na... celý příspěvek > |  | Jakou pilu?, 5.1.2015 Možno by bolo dobré, keby zadávateľ tohto vlákna uviedol cenový strop a aj to či má s pílami aj nejaké väčšie skúsenosti /napr. či vie dobre nabrúsiť reťaz, urobiť základnú údržbu, či pílu chce kúpiť iba na prácu alebo aj na radosť popri práci a pod/... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|