Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řetěz na motorovou pilu, 22.9.2013
To je nesmysl, hydraulika má sice minimální mazací účinek s ohledem na M6AD, ale čerpadlo se rozhodně neničí spíše naopak, sám na zimu do ztuhlého M6AD dávám i trochu hydraliky cca 30% (mám ji zadarmo) pro lepší tuhost a usnadnění čerpání čerpadla,... celý příspěvek >
Vyber pily na 15-20 m3 rocne, max 12tis, 22.9.2013
Shindaiwa 452
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 21.9.2013
Stihl který se dlouhou dobu držel staršího provedení AV novými modely srovnal krok a vibrace u některých modelů stejného obsahu jsou dokonce menší než u HQ a jak píšete, po vzoru HQ bude také Stihl kompletně přecházet na Autotune (M-tronic) taky jsem... celý příspěvek >
Srandisto Já prodejce rozhodně nejsem, jen nesnáším jak se tady lže a špiní jedna značka na úkor druhé. V rukách profíka dobytka povolí každá sebelepší pila. V rokou laika vydrží jakákoli lepší profipila do smrti, nechápu proč má někdo potřebu... celý příspěvek >
Vyber pily na 15-20 m3 rocne, max 12tis, 21.9.2013
Servisní místa Japonců - najděte si české oficiální stránky (echojapan) a zjistíte, že těch servisů je docela hodně a díly díky malé nabídce mají v drtivé většině ihned skladem, takže se pletete, už to se špatným servisem dávno neplatí. Do krbu... celý příspěvek >
MS362 lepší než 560XP rozhodně není o tom netřeba vůbec debatovat, huska je daleko větší dělo a pokud jde o spolehlivost asi jste při čtení zkušeností pisatele nad vámi nedával pozor, doporučuji si přečíst znovu.
Vyber pily na 15-20 m3 rocne, max 12tis, 20.9.2013
Pro porovnání. Porovnejte si váhu, výkon, kroutící moment, rychlost řetězu, kvalitu materiálů a cenu. Stihl 271 Solo 656 str. 40 To samé Shindaiwa 452s vs. HQ 445. Pily od méně prodávaných výrobců za stejnou cenu, ale daleko... celý příspěvek >
Stihl MS 271 a HQ 450 jsou úplně jiné pily, ač stejný obsah, MS 271 je stavěná jako robustní farma a z toho důvodu je její váha 5,6Kg a má větší výkon a KM. Naproti tomu HQ 450 je pila vyrobená narychlo k výročí 50 let Husqvarny, je to tatáž pila co... celý příspěvek >
To se pletete, profíci tuto značku u nás i v zahraničí znají, jinak by nebyla 3 za Stihl a Husqvarnou v prodeji. Když se podíváte na video, uvidíte, že ji používají profíci tam, kde je potřeba spolehlivost, dokonce i na skládkách. V tomto videu... celý příspěvek >
Vyber pily na 15-20 m3 rocne, max 12tis, 19.9.2013
Pro pořádek Shindaiwa má 5x menší poruchovost než Husqvarna a 2x-3x než Stihl, jsou to pily postavené tak, aby zahanbily evropské konkurenty ve spolehlivosti. Je to třetí nejprodávanější výrobce na světě. 452s profi konstrukce motoru, kovové kartry,... celý příspěvek >
Řetěz na motorovou pilu, 19.9.2013 Obsahuje fotku
Na liště máte napsaný rozměr a to samé je na řetězu, pokud jste to zaměnil, pak se vám ohudlují zuby na řetězu a ten pak dělá neplechu v liště, další možnost je, že jste koupil slabší lištu s 1,3 drážkou a původně jste tam měl 1,5 ojetej řetěz by... celý příspěvek >
Elektrická řetězová pila Lidl za 1.690, 18.9.2013
Video technické údaje: výkon: 2 200 W výkon řezání: max. 13,6 m/s zastavení řetězu: < 0,1 s délka řezu: cca 40 cm Je to obyčejná čína. Lídlu dodává výrobce značky parkside ale nejsem si jist, jestli je to případ i této pily. Kamoš... celý příspěvek >
Stihl ms180 nestartuje, 18.9.2013
U nás je to zrovna tak, ve Stihl servisu absolutní neumětel. V HQ bezproblémů, měl jsem HQ pilu od profíka co s ní dělal 7 let v těžbě, potom jsem jí 12 let používat a ještě jsem ji prodal a novému majiteli bude sloužit ještě minimálně 10 let, prostě... celý příspěvek >
Jaký malotraktor na 1 ha?, 17.9.2013
U nás tento traktor zabil chlapa, je to absolutně nevhodný traktor do lesa, při bočním náklonu díky vysokému těžišti jdete hned do kotrmelců a asi nemusím říkat co se stane, když se to na vás nakutálí, nehledě na to, že to při blátě absolutně nic... celý příspěvek >
Řetěz na motorovou pilu, 17.9.2013
Co to vrčí???
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika