|
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 19.11.2013 Možná slyším i to co tam není, ale když si domů koupím reprosoustavu poznám rozdíl přednesu při nových a už rozehraných. U pily slyším podobnou odlišnost zvuk ve výfuku rezonuje o čisté plechy a po začouzený vnitřku výfuku zplodinama už to tolik... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 19.11.2013 Jak píšu dva roky mám 560 a 362 jsem měl na týden půjčenou od kolegy a nechtěl bych Stihl ani za nic. Psaní naštvaných (i když kdoví jestli a nejedná se o pohádkáře) zákazníků, kteří si koupili prvotní kusy na kterých se ladí porodní bolesti na to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.11.2013 Důvod je ten, že pak nemusí uznat reklamaci z důvodu menšího poměru oleje, čehož bych se ale neobával protože mi nikdo nedokáže, že to není 6tá nádržka. Kamarád nejen že servisuje Solo, ale všechny pily navíc vlastním 3 pily od Sola nelil jsem do... celý příspěvek > |
 |
El. pila - Dolmar x Gardena?, 17.11.2013 Pro bráchu mám koupit nějakou elektiku, tak jsem porovnával a Makita 4030 - 4100Kč, Gardena - 3400Kč + lepší a rychlejší řez i výsledky v testu, tak jsem objednal Gardenu, teď jsem zvědav na trvanlivost, dám ještě vědět co je to zač.
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.11.2013 1:25 je nesmysl, bohatě stačí 1:40, ani do číny bych nelil 1:25. Více oleje není na škodu, ale čeho je moc, toho je příliž při takovém množství to musí čudit a karbonovat jako blázen. |
 |
Jak na nemocný strom?, 15.11.2013 ficni to nad tím oloupaným jak radil j.c. |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 15.11.2013 Osobně používám Aspen a ten nestárne a můžu ho mít v pile třeba rok, u klasického benzínu hrozí samozřejmě kromě stárnutí, leptání a odpařování i usazeniny v karburátoru, proto píšou při dlouhodobém neužívání pily vylít benzín a vyjet zbytek z... celý příspěvek > |
 |
Jak na nemocný strom?, 15.11.2013 Strom je nakloněnej ve směru kácení takže se není čeho bát, normálně ho sundejte s větším nedořezem a nebo jak píše j.c. mírně vejš ve zdravím. |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 15.11.2013 Určitě chce pila rukavice aspoň pracovní, zaprvé snížíte větší vibrace a bez rukavek mě přední madlo při delší práci dře do ruk, Huska dobře ví, proč dává hladký potah. Zátky nádržek nejsou úplně ideální, já si udělal z pásovinky klíč na povolování a... celý příspěvek > |
 |
Ochranné pomůcky protipořezové, 11.11.2013 V prvé řadě si najeďte na Husqvarna stránky.
Husqvarna → Česká republika → Majitelé domů a zahrad → Zákaznický servis → Práce s řetězovými pilami
Tam si nastudujte bezpečnost a údržbu.
Při řezání nebuďte zbrklý a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zkušenosti s pilami Hecht, 5.11.2013 Myslím, že jsem našel jsem ve vašem tvrzení trhlinu, ani jedna pila z obou odkazů nemá 56ccm obsah, což by odpovídalo Hechtce 956. Vyvozuji z toho, že to s tím lepením na ty pily co jste postl nebude úplně tak jednoduché. |
 |
Přilba k motorové pile, 2.11.2013 Ještě bych se pozastavil nad těma hluchátkama (sluchátkama) ono nadměrné tlumení není úplně super, mám doma Peltor s ochranou třetího stupně což jsou super sluchátka pro odstřelovače a dělostřelce , ale při práci s motorovou pilou jsou docela... celý příspěvek > |
 |
Přilba k motorové pile, 2.11.2013 Mám oranžovou čínu z aukra za 250Kč nebo tak nějak a funkci to plní taky, sluchátka mají teda krátký drátky a mírně zvedaj uši, ale není to nic co by nešlo přejít. Pásek co drží přilbu na hlavě má na čele látkový potah, aby to nedřelo a nastavit to... celý příspěvek > |
 |
Bruska na řetězy motorových pil, 1.11.2013 U Stihl řetězu se nastavuje 50°, u Oregoňáčkých řetězů 60°, novější Oregony se ale už brousí na 55° tzn. jestli máte modrý zub od Oregonu, tak 55°. To jsme si vysvětlili úhly kotouče.
Úhly upínací hlavy se nastavují na 10° pokud chcete brousit... celý příspěvek > |
 |
Sjednocení řetězů Husqvarna a Stihl - jak na to, 1.11.2013 Dotaz na Standu V. Ta tečka tam drží??? Já si dělal tečku fixem, ale po prvním řezání zmizí :-(Prozradíte čím to tečkujete??? |
 |