Příspěvky uživatele - 88.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Adéla - problém s vařením, 7.3.2015
Hmmm, tak to mne nějak nenapadlo se podívat. Už je máme od dopoledne doma - Marabel - snad bude letos srážkově vyrovnaný rok. Belanu měli v nabídce. Elena
Adéla - problém s vařením, 7.3.2015
Mám ten samý problém s odrůdou Adela, navíc, ty co se uvaří později (pokud se dovaří vůbec) většinou po vychladnutí zešednou, ztmavnou. Samozřejmě, že se je snažím třídit před zpracováním - slupku mají stejnou, očka také. Nevadnou žádné. Ale při... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 28.2.2015
Dnes jsem obešla všechny broskve, ale nevidím (ani s brýlemi), žádná "zrcátka". Pupeny ještě spí - i když jehnědy na lískách v okolí nataženy jsou již pořádně - netřepala jsem s nimi. Elena
Barevné strakaté fazole, 23.2.2015
Zkuste kouknout na fazol keříčkový "Dalmatin" - mělo by to být něco podobného. Elena
Naprostý začátečník - poradíte?, 22.2.2015
Domnívám se, že stále nepřekonané a výborné jsou knihy pro začínající i pokročilé - 1000 dobrých rad pro zahrádkáře a Peleškova 2000 dobrých rad pro zahrádkáře.
Určení odrůdy, 30.1.2015 Obsahuje fotku
Pro porovnání - Šampaňská reneta
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 26.1.2015
Zkuste se kouknout na nabídku historických růží, bylo by to barevnější, udělají taky docela velké keře a myslím, že by tam zapadly docela dobře. Ostružiny určitě neee, zaplevelí vám všechno a nezbavíte se jich.
Jurrský ovopark, 24.1.2015
Pane doktore, děkuji. Moje nepozornost při focení a vložení fotky . Strom je opravdu letitý a infekční nebožtíky se snažím uklízet co nějčastěji. Příspěvek měl být přiřazen poněkud výše - no, nestalo se.
Jurrský ovopark, 22.1.2015 Obsahuje fotku
Nebudu se snažit přiřadit... Kalvil bílý zimní máme (Brno), strom nechám dožít, nový bych si asi nepořídila - trpí hodně na moniliovou hnilobu, jablka nejsou nic moc šťavnatá, v dobrém sklepě u nás vydrží do února, března, chuť je dobrá (dost dobrá)... celý příspěvek >
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 3.12.2014
No a u nás 3 zedníci + 2 moji chlapi za jedno léto (jenom víkendy)  stačili 20-ti letou meruňku učůrat. Kadibudka stála o pár metrů dál.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika