Příspěvky uživatele - 230.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
I toto je Mountfield, 29.1.2015
Taky mám nějaké to zboží od Mountdfieldu a doopravdy nemám špatné zkušenosti.Spíš naopak, kupoval jsem motorovou sekačku cca za 15K , z důvodu akutní potřeby v nedalekém zahradnictví..než jsem si vybral byl jsem..host numero uno, ovšem ve chvíli... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 27.1.2015
Jj, taky mě napadá myšlenka koupit oba a..posléze se jednoho zbavit... leč rodinný ministr financí nechce jít do deficitu :o)))  S tou fermentací to není vůbec špatný nápad.
Drtič větví Vares Shark, 27.1.2015
No, naprosto přesně vím, že porovnávám dva odlišné systémy. nicméně výsledný produkt chce moje milovaná žena používat k mulčování a na to mi vychází lépe ten trabant..čiliže Vares....ale zase ten Bosch...
Drtič větví Vares Shark, 26.1.2015
Tak jsem přečtl všechno a takové rezumé je: poměrně kvalitní a snad už i odstraněné nedodělky takže snad už ne..DoDo-dodělej doma         .Leč váhám mezi Vares Shark o výkonu 2.2KW nebo..tímto : Boch... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika