Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika - nemoc nebo škůdce, 4.5.2015
je to způsobeno nadbytkem vlhkosti-některé odrůdy jsou na to háklivější než jiné.Vyskytuje se to především u přísady-není to nic hrozné.
Záchrana rajčat, 1.5.2015
no co se dá dělat, co by člověk čekal po takovém dlouhém skladování-ted už si musíme počkat na ta čerstvá...   Kateřina Š
Záchrana rajčat, 1.5.2015
to je zajímavé, a jak chutnaly po takovém dlouhém uskladnění?Vypadají dobře.    Kateřina Š.
Papriky 2015, 28.4.2015
já mám plno paprik již s plody, zatím nechám, a pak podle situace bud nechám, nebo odstraním.
Zelenina pre prežitie, 28.4.2015 Obsahuje fotku
Pokud chcete pěstovat dýně na semeno, tak za 1.Všeobecně dýně na semeno musí být izolované od jiných dýní svého rodu aspon 300m, kvůli křížení/ nebo se musí zabezpečit umělé opylení/.Za 2.  Je potřeba pěstovat pro dlouhodobé udržení aspon 12... celý příspěvek >
Zelenina pre prežitie, 26.4.2015
dýně se skladují v teplých a suchých místnostech-já pěstuju hodně druhů třebas pečárky vydrží v teplotě 23 v obýváků vyskládané na parapetech, nebo i kuchyni ve 25st. až do jara.Ještě ted mám dvě na okně.Hokaido se mi osvědčilo zpracovat do vánoc či... celý příspěvek >
Zelenina pre prežitie, 26.4.2015
hokkaido a podobné dýně, jsou moučnaté, hodí se na polévky, rozmixované na kaše, upečené místo brambor, i kandování. Goliáš se hodí víceméně jen na kompot a kandování a jako krmná dýně/ já trochu nakanduju, a jinak ji pěstuju pro slepičky.
Rajčata pro sezónu 2015, 9.4.2015
rajčata je možno v pohodě ještě zasít-také sem včera jednu zapomenutou dala.
Poprvé sadím rajčata, 5.4.2015
pro.p.Vladimíra-máte ty rajčátka pěkné... mě se část vytahuje, a něco moc neroste/ ale zase se nevytahují/.Slunka tu taky moc nemám.Trochu mne uklidnuje, že spousta sazenic není zas tak o moc menší než ta vaše.No já ty rajské nemám nikdy nic moc.Ale... celý příspěvek >
Papriky 2015, 3.4.2015 Obsahuje fotku
taky posílám pár fotek trochu se vytahují,mám to na víc oknech,ale s těch ostatních se mi opíralo slunko tak fotky nevyšly.Ty nejpěknější se nepodařila fotka.Ale vcelku to není velký rozdíl.Mám v bytě spíš stín,ale na tu hrůzu.....horší... celý příspěvek >
Co sadit do skleniku v cervnu, 29.3.2015
já sem vysela ředkvičky Rampouch, ředkev Bílou podlouhlou, pár salátů Maraton a pár kuliček hrášku Ruský.
Pěstování melounů ze semínek z kupovaného melounu, 26.3.2015
No zřejmě to hybridy byly-velkoproducenti je obyčejně pěstují, jsou výnosnější, ranější... a vy to budete mít ve skleníku?
Rajčata pro sezónu 2015, 23.3.2015
 To Andine cornue, je asi hodně pozdní?Tato odrůda se mi líbí, ale zatím sem ji nepěstovala.  Kateřina
Jaká rajčata na kečup, 19.3.2015
Costoluto Genovese je velmi úrodná a chutná odrůda-a dosti raná.Loni bohužel byla u mne brzy napadená plísní, tak sem rajčata neužila jaksepatří.Na letos tam mám jednu sazenici, snad to dopadne lépe.
Rajčata v kyblících, 16.3.2015
dejte je po jednom do většího kýble 8-10l, nezapomente přihnojovat-hnojiv na rajčata je k sehnání dost-stačí vybrat.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika