Příspěvky uživatele - 77.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2014, 13.2.2014
Moc děkuji, zrovna jdu udělat nálev, abych Hamíka namočila, zítra dám do hlíny :-)
Papriky 2014, 13.2.2014
Aha, takže pro jistotu ještě jinou odrůdu :-) A jak je Hamík velký? a už asi máte vyseto a pikýrujete, že? Když u nás to může ven opravdu až v půli května... a na oknech nemám tolik místa...
Papriky 2014, 13.2.2014
Teda moc děkuji za toto fórum :-) dnes mě sousedka vystrašila, že už je pozdě na výsev paprik, ale já je dávám ven, tak koukám, a uklidňuji se, že nejsem sama :-) Dva minulé roky jsem sela California Wonder a měla ji v kbelíkách u zdi baráku, a... celý příspěvek >
Založení trvalkového záhonu, 27.1.2014
Moc Vám všem děkuji za náměty, už si to začínám zapisovat :-) co seženu, co ne. Už se moc těším, až bude jaro a konečně to tu trochu rozjasním kytičkama :-) Záhonek je právě malý, pivoňky jsem si dala ke sloupu, ale asi se jim tam moc nelíbí... celý příspěvek >
Založení trvalkového záhonu, 8.1.2014
Milí přátelé, chtěla bych Vás požádat o radu a pomoc. Chtěla bych založit květinový záhonek pro radost oka. Loni jsem založila cibulkový záhon - tulipány, lilie, modřence, bledule, hyacinty a narcisky a letos jsem si chtěla sama vypiplat kytky ze... celý příspěvek >
Mečíky (gladioly), 10.11.2013
Už jsem je vyhodila... :-(nic z toho nebylo, nešla oddělit stará cibule od té nové, která ještě nebyla vyvinutá :-(
Mečíky (gladioly), 26.10.2013
Využívám i tohoto fora, chci se zeptat, mečíky jsem vyndala až teď, v září ještě kvetly a zdá se, že nemají vytvořenou novou hlízu, jsou tam velké tlusté bílé kořeny... Asi zrovna vyhodit, ani nesušit že? byly to jen jedny z jednoho záhonu, ostatní... celý příspěvek >
Kdy vyjmout gladioly, 26.10.2013
Tak jsem je vyndala, ale zdá se, že nemají vyvinuté nové hlízy :-(dá se to ještě nějak zachránit, mají jen takové malé bambulky a rostou z nich velké bílé kořeny... Asi zrovna vyhodit, že? a to jsem měla půdu docela dost prohnojenou :-(tak nevím, kde... celý příspěvek >
Kdy vyjmout gladioly, 23.10.2013
Před měsícem mi ještě kvetly... Ale děkuji vyndam je
Kdy vyjmout gladioly, 23.10.2013
Dobrý den, chci vyjmout gladioly, ale pořád mi u nich nezačíná zasychat ani špička listů. Můžu je vyndat i tak nebo ještě počkat? Děkuji
Množení lilie pacibulkami, 13.10.2013
Děkuji, zkusím to, právě že jsem se nalákala na možnost překvapení :-) mám několik druhů lilií, všechny darované :-) ale jen dvě vytvořily semeníky, ostatní nic, tak jsem si říkala, že to vyzkouším :-) tak uvidíme. Moc děkuji za radu, zkusím tedy... celý příspěvek >
Množení lilie pacibulkami, 6.10.2013
Prosím pane Vladislave, vypadá to, že se velmi vyznáte v liliích, chtěla jsem vyzkoušet vypěstovat lilie ze semen, mám na dvou rostlinách obrovské semeníky, ale nevím, jak poznám, že už je mohu utrhnout, že jsou zralé. Jsou zeleno hnědé... Teď jak... celý příspěvek >
Lilie, 4.10.2013
Prosím, chtěla jsem vyzkoušet vypěstovat lilie ze semen, mám na dvou rostlinách obrovské semeníky, ale nevím, jak poznám, že už je mohu utrhnout, že jsou zralé. Jsou zeleno hnědé... Teď jak mrzne, tak jsem si říkala, že už toho asi moc neudělají, že?... celý příspěvek >
Trávník, bofix nebo roundup gel?, 26.9.2013
Děkuji!
Trávník, bofix nebo roundup gel?, 19.9.2013
Krásný den, prosím o radu, mám po letošním létě trávník samou pampelišku, případně něco jí podobného, chtěla bych se toho zaručeně zbavit, není to velká plocha, tak mám dilema, jestli Roundup gel nebo postříkat bofixem, ruční "doubání" selhalo.... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika