|
Jakou vybrat strunovou sekačku do 1500,- Kč, 30.10.2014 Co je to za provokaci ptát se, zda výrobek nejnižší kategorie, limitovaný ještě cenou 1.500 Kč patří mezi kvalitní? Už z podstaty věci tam patřit nemůže.
Otázka měla spíše znít - je výrobek X za cenu Xa menší průšvih než výrobek Y za cenu... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 22.10.2014 Ve Dvoře Králové. Já mám jak špatnou zkušenost se servisem, tak i se strojem - a to takovou, že vše až na motor Honda a skelet je špatné - a z toho pramení moje nedůvěra. Ale nerad bych zahazoval celou značku, občas se vždy něco nepovede. Servis... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 20.10.2014 Díky za poznatky
Ad STIGA - kde se dá sehnat 25hp stiga s koehlerem za 160.000 jak výše uvádíte? Kdyby bylo něco takového k dispozici, tak je rozhodování hned snadnější.
Jak se dá při velkých bočních náklonech sesedávat? Vždyť je tam ochrana,... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 19.10.2014 Zdravím,
díky za odpověď. Mám dotaz týkající se užívání. Používáte sweeper a jaké s ním máte zkušenosti? Už si do domu nenosíte trávu? Já bych se sweeperem jezdil pouze roviny a pravidelně - max. 1x do týdne. A celkově bych s tím sekal... celý příspěvek > |
 |
Pozná někdo druhy kaktusů?, 17.10.2014 To druhé je Espostoa, nejspíše Espostoa lanata.
Doporučuji vždy u nákupu z květinářství (Holandsko) co nejdříve vyjmout z květináče, očistit kořeny, nechat zaschnout klidně měsíc a vsadit do kaktusové zeminy. Pak má rostlina alespoň nějakou šanci... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 17.10.2014 Zdravím,
obávám se, že uzávěrka stačit nebude. Naopak mám zkušenost (ne z traktůrků), že v limitní situaci je uzávěrka někdy na obtíž, jelikož "odsune" hnanou nápravu směrem dolů (což je většinou opačný směr než chce obsluha).
Ideální je 4x4... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 16.10.2014 Seco Mu 110-24 ale není 4x4, co jsem se dočetl.
Sekat pravidelně (max. 1x týdně) chci pouze u domu, na ostatních plochách dle času, ale tam mi stačí posekat s výhozem bez mulčování. Ale tu pravidelnost vidím na max 2-3 týdny a to ze... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 16.10.2014 Díky za reakci :
Co říkáte na Park PRO 340. Se 100cm sečením vychází na na 170.000 Kč. Je tam 18HP motor Vanguard (pracovní výkon nevím).
Husqvarna 316TS se 103cm sečením je za 200.000Kč. Motor KAWA 16HP (9,6kW při práci).
To že Husqv... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 10.10.2014 Zdravím,
tak cobyste radil. Už jsem si i domluvil předvedení modelu Karsit 4x4 přímo u výrobce na mnou vabraném pozemku, tak jen čekám kdy zavolají. Libila by se mi ta možnost sběru trávy, pak už vidím jen nevýhody. Ono že karsit ma uzávěrku zase... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 8.10.2014 Zdravím,
tak koukám, že bez reakcí.
Tak alespoň dotaz nebo ujištění : u takto exponované techniky má asi smysl jít do dvouválce výkonově srovnatelného s jednoválcem, že? Nikde se nemůžu dopátrat parametrů kroutícího momentu. |
 |
|
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 6.10.2014 Ad Mulčovač SECO :
Pro mě by byl ideál něco s předním sečením a možností sběru trávy. Tohle je přesný opak, chápu využití někde na horách, ale já jeho přednosti nevyužiju. A ta cena taky není moc příznivá.
Potřebuji univerzální stroj se... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 5.10.2014 Zdravím,
no popravdě bydlím v oblasti, kde se Starjet i Karsit vyrábějí.
Stroj očekávám mít cca 10 let a zrovna z doslechu jsem slyšel, že je problém s dodávkou ND. Ale jak říkám, pouze jsem to slyšel. Upřímně, ani jedna z firem na trhu... celý příspěvek > |
 |
Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 4.10.2014 Zdravím,
uvažuji nad koupí nějaké zahradní techniky. Měla by sekat zahradu u RD cca 3-5000m2 (90%rovina+ svah k potoku), menší arboretum u rybníka včetně sekání hráze a břehů rybníka. Taky cca 5000m2 a pak nějaké další plochy, na rovině. Celkem... celý příspěvek > |
 |
Písková filtrace - vracení kalu zpět do bazénu, 5.8.2014 Jsem zřejmě méně chápavější, tak se chci informovat, zda ventil zapnutý na obtok ven = vyprázdňování. Ivan |
 |
Neznámá pokojová rostlina, 9.12.2013  Dobrý den, potřeboval bych určit druh vyobrazené pokojové rostliny, Potřeboval bych ji namnožit - přerůstá nám už přes hlavu. Bohužel na žádném webu zabývajícím se pěstováním rostlin jsem neuspěl a máme ji už natolik dlouho, že nevíme odkud k nám... celý příspěvek > |
 |