|
Příspěvky uživatele - 46.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 1.2.2012 Moc děkuji za Vaše poznatky, jen houšť podobných příspěvků. |  | Spencer, 21.1.2012 Spencer jsem měl na zahradě po dědovi, nebylo to špatné jablko, ale vadila mi jeho velká citlivost ke strupovitosti. |  |
|  | Smosprašná nebo cizosprašná?, 13.11.2011 Vážený pane Chovanec, můžete mi upřesnit, co znamená výše zmiňované "jinde"? Před pár lety jsem si koupil přímo u Vás v Lipníku tři keře Modrého triumfu a do té doby, než jsem si koupil další odrůdy zimolezu, nestála jejich plodnost za nic.... celý příspěvek > |  | Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 3.11.2011 V úterý jsem dovezl réví odrůd, který známý pěstuje v 550 m nad mořem na Vysočině. A hlavně, jsou to odrůdy, které nevymrzají a i tam dozrají. Jsou to odrůdy Hasanski sladky (synonymum Baltica), Rannij TSHA, Guna, Sirvinta, Russkij filetovyj,... celý příspěvek > |  | Zakoreňovanie, 3.11.2011 Jak píše Wimpi, pravděpodobně se jedná o některého křížence s americkými druhy révy. Nedávno napsal Moll velice podrobný článek o těchto přímoplodých hybridech. |  | Jaká réva ke konzumaci?, 2.11.2011 Solaris je sice vynikající odrůda, ale bobule jsou malé, kolem 1 g. Ale je spousta stolních odrůd, které by se daly vyzkoušet. Určitě by za to stál Vostorg, případně jeho potomci, tyto odrůdy jsou dostatečně rané i relativně odolné a jejich bobule... celý příspěvek > |  | Zakoreňovanie, 2.11.2011 Isabela možná dobře zakořeňuje, ale osobně mně vůbec nechutná, takže bych doporučoval ji nejdřív ochutnat a až pak řízkovat.
Jak píše Luděk, se zakořeňováním ve vodě jsou velmi dobré zkušenosti, doporučil bych použití stimulátoru, osvědčil se mi... celý příspěvek > |  | Ako Vám dozrievajú strapce?, 27.9.2011 Rhea je podle mého názoru jen jedna. Ale v jiném roce a na jiném místě se může chovat jinak. Vím z ohlasů na ukrajinském fóru, že rudimenty u této odrůdy hodnotí hodně negativně. Stejně tak v Atlasu bezsemených odrůd má Rhea rudimenty hodně velké.... celý příspěvek > |  | Sušené Baco Noir, 1.9.2011 Myslím, že D. Pospíšilová píše ve své Ampelografii Slovenska, že právě Nero má nejvyšší obsah resveratrolu ze všech odrůd (ale teď nevím jestli jen stolních), co testovali. Samozřejmě Nero není typická stolní odrůda, spíš bych ji řadil k... celý příspěvek > |  | Rozdil mezi herbicidy, 3.8.2011 Všechny tyto herbicidy mají stejnou účinnou látku a to glyphosat. Může být rozdíl v rychlosti účinku, ale konečný výsledek je stejný. Proto je pro mne u těchto přípravků rozhodující cena, proto bych neváhal a koupil Dominator. |  |
|  | Habr a srny, 31.7.2011 Neviděl bych to tak černě. Asi před třemi lety jsem vysadil na chalupě jeden živý plot z buků a druhý z habrů. Bukový trpí pravidelným okusem lesní zvěře podstatně víc, ještě nemá ani půl metru, zatímco habrový má víc jak metr a půl. |  | Elektrická řetězová pila Makita UCXX20A nebo Bosch AKE XX S, 22.7.2011 Mám Makitu UC3030A asi pět let a jsem s ní plně spokojený. |  | Co je révě?, 25.6.2011 Se vší pravděpodobností se skutečně jednalo o použití totálního herbicidu s účinnou látkou glyfosát (Roundup, Touchdown, Clinic atp.). Už jsem psal výše, že toho bych se nebál a loni jsem to i s úspěchem u starších keřů (musí mít dřevnatý kmínek) na... celý příspěvek > |  | Co je révě?, 24.6.2011 Taky jsem si dával pozor. Glyfosát není tak nebezpečný u starších rostlin s kmínkem, pokud se stříká opatrně, ale Garlon nebo další růstové herbicidy už raději nepoužívám. |  | Plíseň na okurkách?, 21.6.2011 Spíše se jedná o nějaké popálení okrajů listů, např od vody, postřiku nebo hnojiva. |  |
 |
|
|
|