Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kopřivová jícha, 10.9.2014
Rostliny kopřiv nedávám kvasit celé, nýbrž nasekám na drobno.V opačném případě při kvašení několik dnů smrdí, že skrze puch nelze okolo projít.Vyzkoušeno. Několik statných kopřiv nasekám na drobno, přidám 10-15 kuřinců, zaleji 15 litry vody,... celý příspěvek >
Vyberte švestku na Vysočinu, 9.9.2014
Katinka,Hanita,Čačanská rodná,Domácí velkoplodá.Na pálení jednoznačně durancie.
Drtička větví, 9.9.2014 Obsahuje fotku
Mám doma Homelite 2200W.Na odvětvené haluze do 4 cm stačí.Jakmile mu dáte tenké větvičky, nedejbože smrkové rozvětvené chvojí s drobnými větvičkami, začnou se uvnitř namotávat, a vy jste s prací po dvou minutách skončil.A protože na jaře jsem měl v... celý příspěvek >
Floxy, 7.9.2014
Baycor už asi v prodeji není. Ani jsem nevěděl, jak se květina jmenuje,... kdysi dávno, jako děcka jsme z květů vysávali sladkou štávu, pokud je to ono, a z obrázku jsem tu květinu správně rozpoznal.
Delika, 7.9.2014
Když jsem sehnal rouby, nevěděl jsem ani přibližný temín dozrávání, a přerouboval s ní celou horní třetinu vysokokmenu Boscová lahvice.Předpokládal jsem, že to bude pozdně podzimní, až zimní odrůda.Je to týden, co začaly padat první červivé plody... celý příspěvek >
Topaz vydrží, 7.9.2014
Proč by se nehodila k jidlu?Pokud nejsou po půlročním skladování nahnilá, a jsou jen tak trochu unavená, seschlá,jíst se dají, nebo je lze použít jak jste řekl na štrůdl.
Myši žerou myši?, 7.9.2014
Kanibalismus je u některých živých forem bežný.Tak jako si plzák španělský pochutnává na tělech svých neživých kamarádů, tak i myši pojídají své padlé příbuzné.Loni jsem na zahradě u myších děr systematicky číhal se špekem v zubech... celý příspěvek >
Skvoři, 5.9.2014
Tento abiotický jev je na nových výhoncích častý, zřejmě bude souviset s výživou, vodním režimem,možná suchem,nebo naopak přemokřením,kdy řídké pletivo výhonků se zlomí vlivem gravitace.Není to projevem škůdce.
Mahalebka vs. vtacnica, 5.9.2014
Mám Těchlovan, Reginu, obě na coltu 4 metry od sebe, v dobré, vyhnojené,kypré půdě.Rostou bujně, běžně mají za sezonu metrové přírustky, regulované řezem.Regina roste o poznání silněji.Šestileté stromky jsou natolik stabilní, že jsem opěrné kůly... celý příspěvek >
Kdy trhat švestky na povidla?, 5.9.2014
...a pokud máte větší sad, tak doporučuju už časně ráno okolo pjatej si přivstát, něco málo naráňat, a ve volných chvílkách chodit do roboty.
Kdy trhat švestky na povidla?, 5.9.2014 Obsahuje fotku
Ráňat po ránu možete aj Vy sám, Vaša roba, robata,nebo starý otec pokad mu zdravičko ještě slůži... nebo si činnost preložit na popoludní, či druhý den kdy máte po šichtě, a nejste zrovna v tuto dobů na rychtě. ...a pokud sa do té doby bojíte... celý příspěvek >
Proč ostružina nezraje?, 5.9.2014
Je to docela možné, že slabá zima neměla na vlnovníka ostružiníkového větší dopad,a nyní se jeho činnost projevuje sáním plodů,a jejich deformaci.Lze zaznamenat činnost vlnovníka na všech plodech rovnoměrně a celopločně, nebo jsou projevy lokálního... celý příspěvek >
Půda po rajčatech s plísní, 3.9.2014
To ano, ale určitou dobu před výsadbou.Pokud by výsadba na volném prostranství měla nastat až na jaře, tak je hnojení/desinfekce provedená touto dobou plýtváním drahým DV.
Špačci na švestkách, 3.9.2014
Vždyť to říkám, že je na určitých místech dovolen odlov dovolenými prostředky.Sokolnictví mezi ně patří,zvláště na letištích.Draví ptáci se běžně v přírodě živí masem menších opeřenců,a tak nikoho nepřekvapí/nepohoršuje,že se tak děje i na... celý příspěvek >
Špačci na švestkách, 3.9.2014
Všichni ptáci jsou chráněni, není možné je chytat, zabíjet ani jinak zasahovat do jejich přirozeného života.Lovit vybrané druhy mohou jen myslivci v přesně vymezenou dobu a určeným způsobem.Špaček obecný, kos černý jsou obecně chránění živočichové, s... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika