|
Tester PH a chloru, 20.9.2013 Mohu se zeptat co jste uvedl jako důvod reklamace - nebo to bylo do 14 dnů? Já tenhle tester totiž mám, kalibrovala jsem ho dle návodu - a je fakt k ničemu - jak píší "orientační měřák" :(Psala jsem do obchodu a (Tipa) nijak neodpověděli.... celý příspěvek > |
 |
Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 21.5.2013 Vlastníci čerpadel, jak dlouho denně máte čerpadlo puštěné? Může napsat někdo kdo má - jakoukoli- zkušenost s bazém který je jen přikryt folií? Za jak dlouho je čerpadlo skutečně schopné zvednout teplotu tak o 4 stupně řekněmě z počátečních 20 ,jak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Solární pyramida - opravdu je k ničemu?, 21.5.2013 Prosím o radu, potřebuji vyhřát zakopaný 16m3 bazén. Doporučovaný solár 120x3 m bohužel nikam nenacpu. Zvažuji solární pyramidy předpokládám minimálně jednu velkou (v moutfieldu doporučují 3, ty se taky už nikam nevejdou, stačily by 2?). Máte... celý příspěvek > |
 |
Použití chlornanu sodného místo drahých chlor. tablet, 18.2.2013 Ráda bych se zeptala na zkušenosti s chlornanem sodným. Mám bazén 17 m3 bez aut. dávkovače chemie. Dávkování je dle info prodejního skladu vhs kde mají 1l za 28,- Kč – 200-500ml/10m3 jednou týdně, dalsí výrobce uvádí 80-100ml/10 m3. Mé dotazy –... celý příspěvek > |
 |
Stabilizátor chloru, 27.9.2012 Dobrý den,
ráda bych se zeptala na zkušenosti se stabilizátorem chloru - má tento přípravek skutečně smysl? A k dávkování - předpokládám jednou na začátku sezony, tak jak píší na obalu, ale jak po zimě při dopouštění vody?
|
 |
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 7.7.2012 Jak jsem psala nahoře, máme ovál (vnitřní rozměr 180x90x54 cm) o objemu 780l, napuštěný tak do půlky. Každý týden tam dávám dětskou bezchlorovou desinfekci množství podle doporučení výrobce marimex. I když ta je do bazénů bez... celý příspěvek > |
 |
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 7.7.2012 právě dětský malý pořád vylévám (780l, používáme dětskou desinfekci a trošku pomáhá i obyč. filtr do velkého akvária co jsem tam letos hodila, ten jede pořám mimo koupání - neboj ryby tam nemáme :) a říkám si dost, že koupím něco co... celý příspěvek > |
 |
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 23.6.2012 Dobrý den, zkoušel jste někdo nacpat písek do běžné levné kartušovky? Napadá mě zkusit ho dát do nějaké síťky (silonka?) a dát ho místo filtru. Bazén budu teprve kupovat, pískovka je na to co za plivátko budeme mít zbytečně drahá a ty levné se prý... celý příspěvek > |
 |