Příspěvky uživatele - 37.207

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tester PH a chloru, 20.9.2013
Mohu se zeptat co jste uvedl jako důvod reklamace - nebo to bylo do 14 dnů? Já tenhle tester totiž mám, kalibrovala jsem ho dle návodu - a je fakt k ničemu - jak píší "orientační měřák" :(Psala jsem do obchodu a (Tipa) nijak neodpověděli.... celý příspěvek >
Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 21.5.2013
Vlastníci čerpadel, jak dlouho denně máte čerpadlo puštěné? Může napsat někdo kdo má - jakoukoli- zkušenost s bazém který je jen přikryt folií? Za jak dlouho je čerpadlo skutečně schopné zvednout teplotu tak o 4 stupně řekněmě z počátečních 20 ,jak... celý příspěvek >
Solární pyramida - opravdu je k ničemu?, 21.5.2013
Prosím o radu, potřebuji vyhřát zakopaný 16m3 bazén. Doporučovaný solár 120x3 m bohužel nikam nenacpu. Zvažuji solární pyramidy předpokládám minimálně jednu velkou (v moutfieldu doporučují 3, ty se taky už nikam nevejdou, stačily by 2?). Máte... celý příspěvek >
Použití chlornanu sodného místo drahých chlor. tablet, 18.2.2013
Ráda bych se zeptala na zkušenosti s chlornanem sodným. Mám bazén 17 m3 bez aut. dávkovače chemie. Dávkování je dle info prodejního skladu vhs kde mají 1l za 28,- Kč – 200-500ml/10m3 jednou týdně, dalsí výrobce uvádí 80-100ml/10 m3. Mé dotazy –... celý příspěvek >
Stabilizátor chloru, 27.9.2012
Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti se stabilizátorem chloru - má tento přípravek skutečně smysl? A k dávkování - předpokládám jednou na začátku sezony, tak jak píší na obalu, ale jak po zimě při dopouštění vody?
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 7.7.2012
Jak jsem psala nahoře, máme ovál (vnitřní rozměr 180x90x54 cm) o objemu 780l, napuštěný tak do půlky. Každý týden tam dávám dětskou bezchlorovou desinfekci množství podle doporučení výrobce marimex. I když ta je do bazénů bez... celý příspěvek >
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 7.7.2012
 právě dětský malý pořád vylévám (780l, používáme dětskou desinfekci a trošku pomáhá i obyč. filtr do velkého akvária co jsem tam letos hodila, ten jede pořám mimo koupání - neboj ryby tam nemáme :) a říkám si dost, že koupím něco co... celý příspěvek >
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 23.6.2012
Dobrý den, zkoušel jste někdo nacpat písek do běžné levné kartušovky? Napadá mě zkusit ho dát do nějaké síťky (silonka?) a dát ho místo filtru. Bazén budu teprve kupovat, pískovka je na to co za plivátko budeme mít zbytečně drahá a ty levné se prý... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika